Zandvoort kraskaart

Hoe kan je meedoen aan de actie?

Bij het tanken van minimaal 20 liter nieuwe en verbeterde Shell V-Power en/of bij aankoop van een lunchdeal* ontvang je een kraskaart met een unieke code. Bij zowel een transactie van minimaal 20 liter nieuwe en verbeterde Shell V-Power en een lunchdeal ontvang je twee kraskaarten. Kras jouw unieke code op de achterzijde van de kraskaart. Check direct of je hebt gewonnen door jouw unieke krascode in te vullen in het formulier hieronder. Meedoen kan zo vaak als je wil.

Extra kans maken? 

Vul dan ook jouw Air Miles-kaartnummer in. Op 31 augustus 2022 na 12.00 uur maken we dan nog eens een aantal winnaars bekend.

* Alleen verkrijgbaar op onze stations met bakkerij.

Check jouw unieke krascode

Nieuw: verbeterde Shell V-Power

Na meer dan 5 jaar onderzoek en ontwikkeling presenteren we de nieuwe en verbeterde Shell V-Power, onze beste brandstof ooit1. Shell V-Power reinigt nu 100% de belangrijkste motoronderdelen2.

Meer over onze verbeterde Shell V-Power

VEELGESTELDE VRAGEN

Disclaimers

In vergelijking tot de vorige generatie van Shell V-Power. Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt. 
Verwijdert en beschermt tegen de opbouw van prestatie verminderende afzettingen op essentiele onderdelen van het brandstofsysteem,  zoals inlaatkleppen en/of brandstofinjectoren. Reinheid en herstel van motorprestaties is aangetoond met behulp van industriestandaardtesten en eigen testen van Shell. De werkelijke effecten en voordelen kunnen variëren afhankelijk van het voertuigtype, de leeftijd van het voertuig, de staat van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties verstrekt.