In 2017 heeft Shell New Motion overgenomen.

Een auto als energiecentrale? Dat kan! Met de nieuwe NewMotion V2X laadpaal kun je je auto nu niet alleen opladen, maar ook ontladen. Met Shell en NewMotion kunt u eenvoudig de parkeerplaats van uw kantoorlocatie transformeren tot eenslimme laadlocatie.Ook voor het opladen van de elektrische auto bij uw medewerkers thuis en het laden onderweg biedt NewMotion de juiste oplossing.

Dit vergemakkelijkt de overgangvan een verbrandingsmotor naar elektrisch of hybride binnen uw wagenpark.

Meer Shell

Waterstof uit stopcontact

De Rheinland-raffinaderij van Shell heeft een Europese primeur. Op deze Duitse raffinaderij is de bouw gestart van de grootste elektrolyse­fabriek ter wereld. De installatie gaat met groene stroom waterstof maken voor eigen gebruik en mogelijk ook voor klanten buiten de raffinaderij.

Bouwen aan de Nieuwe Water(stof)weg

De industrie in de Rotterdamse haven moet verduurzamen. Waterstof speelt een sleutelrol voor de grote industriële gebruikers in dit gebied. Samenwerkingsverband H-vision wil daarom vanaf 2025 grootschalig waterstof voor handen hebben en gebruiken. De Nieuwe Water(stof)weg van grijs naar groen loopt via blauw.

Duurzaam wonen: nu en in de toekomst

In de energietransitie moet enorm veel gebeuren op veel verschillende vlakken en in verschillende sectoren. Niet alleen op het gebied van mobiliteit of binnen de industrie, maar ook in de bebouwde omgeving is er werk aan de winkel.