Great Travel Hack seizoen 2

Seizoen 2: van Londen naar Istanbul

Kijk mee hoe twee teams het tegen elkaar opnemen tijdens een epische reis van Londen naar Istanbul waarbij ze zo min mogelijk CO2 uitstoten, en meer te weten komen over hun voertuigen en de gebruikte energiebronnen.

Seizoen 1: van L.A. naar New York

Ga terug naar seizoen 1 en volg deze unieke roadtrip. Twee teams, 4800 kilometer, en één geweldige uitdaging om zo min mogelijk CO₂ uit te stoten. Volg Kaley Cuoco terwijl zij de teams dwars door Amerika leidt.

Naar seizoen 1

Featured Content

De nieuwe energiekaart

Op weg naar schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt doet? Bekijk onze stappen in de Nederlands energietransitie.

Waterstof als brandstof

Waterstof speelt een belangrijke rol in de transitie naar schonere mobiliteit. Shell is betrokken bij diverse initiatieven die het gebruik van waterstof voor transport moeten bevorderen.

Elektrische voertuigen opladen

Elektrische voertuigen worden steeds belangrijker. Shell werkt aan het vervullen van klantbehoeften op het gebied van laden en laadpalen.

Nature-based solutions

We zijn allemaal veel op de weg. Om te werken. Om boodschappen te doen. Om onze kinderen naar sportclubs te brengen. Het is belangrijk om CO₂-uitstoot zoveel mogelijk te verminderen. Lukt dat niet? Dan kunt u samen met Shell rekening houden met het milieu door CO₂-neutraal te rijden.