Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Ontdek meer over de routes en de voertuigen die de teams hebben gebruikt tijdens hun emissie-arme road trip van Los Angeles naar New York.  Bekijk ook de volledige afleveringen of neem een kijkje achter de schermen.

 

Shell Travel Hack road

Overal om ons heen is energie – het is de brandstof voor ons leven, die ons in beweging houdt. Maar zolang de bevolking en de welvaart blijft groeien, neemt ook de behoefte aan energie toe. Vooral voor vervoer.

Het steeds grotere energieverbruik draagt bij aan de toenemende CO2-uitstoot en zet ons klimaat onder druk. We moeten manieren vinden om meer en schonere energie te produceren, en om deze beter te benutten.

Maar hoe zal de toekomst eruitzien? Kunnen we vooruit blijven gaan, terwijlwe vooruitdenken?

Dit is The Great Travel Hack.

Twee teams nemen het tegen elkaar op tijdens een trip door de VS waarbij ze zo min mogelijk CO2 moeten uitstoten, in de ultieme efficiëntie-uitdaging. De presentatie is in handen van Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco.De teams worden begeleid door Mission Control – een groep Shell-technici en bètastudenten die achter de schermen meekijken. Het doel van de race is niet om sneller te reizen, maar schoner.

#MakeTheFuture

Bekijk The Great Travel Hack

Kijk naar The Great Travel Hack! Ontdek welk team de laagste CO2-uitstoot had en dit geweldige reisavontuur heeft gewonnen.

Kijk naar The Great Travel Hack

Ontdek hier

Bekijk The Great Travel Hack

Kijk naar The Great Travel Hack! Ontdek welk team de laagste CO2-uitstoot had en dit geweldige reisavontuur heeft gewonnen.

Maak kennis met de presentatrice en de deelnemende teams aan dit geweldige reisavontuur.

Ontdek meer over de teams die de uitdaging zijn aangegaan om tijdens hun reis zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

Mission Control

Maak kennis met de slimmeriken van The Great Travel Hack die nauwgezet alle stappen van de twee teams hebben gevolgd

De brandstoffen en voertuigen van The Great Travel Hack

Tijdens The Great Travel Hack zijn meer dan 30 verschillende voertuigen gebruikt. Welke waren het, en wat is hun energiebron?