Presentatrice van seizoen 1 van The Great Travel Hack

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco is vooral bekend van haar rol als ‘Penny’ in de langlopende, succesvolle comedyserie The Big Bang Theory.

Met die serie heeft ze twee People’s Choice Awards en een Critic’s Choice Television Award gewonnen en de kijkcijfers zijn elke week zeer hoog.

Haar meest recente rol was in het onafhankelijke filmdrama Burning Bodhi van Matthew McDuffie.

Daarvóór was ze naast Josh Gad en Kevin Hart te zien in The Wedding Ringer van het productiebedrijf Screen Gems, en speelde ze met James Marsden en Russell Brand in de familiecomedy HOP.

Teams van seizoen 1 van The Great Travel Hack

Damon and Jo

Team Alpha: Damon and Jo

Damon en Jo zijn reisexperts, schrijvers en makers van digitale content. Deze innovatieve ondernemers met een talenknobbel zijn eigenaar van het internationale mediabedrijf ‘Shut Up And Go’. Volgens het tijdschrift Forbes horen ze bij de vijf belangrijkste reis-influencers. Maar bovenal zijn het studievrienden die met hard werken een carrière hebben opgebouwd waarbij ze elke dag nieuwe dingen leren terwijl ze de hele wereld over reizen.

Sara and John

Team Omega: Sara and John

Sara Dietschy is een content creator uit New York die actief is op het snijvlak van technologie en creativiteit, met een YouTube-kanaal dat haar eigen naam draagt en haar podcast That Creative Life.

John Hill is een professionele skateboarder die eigenaar is van het productiebedrijf ‘Planet Melee’, het merchandisebedrijf ‘The Small Screen’, de non-profitorganisatie ‘Progress Daily’, die goede doelen voor dierenwelzijn steunt, en ‘Tropolis’, een YouTube-kanaal en podcast waarin authentieke New Yorkse creatievelingen centraal staan.

Meer in The Great Travel Hack

Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Check out behind the scenes footage and follow the routes the two teams took from LA to NYC.

Bekijk The Great Travel Hack

Kijk naar The Great Travel Hack! Ontdek welk team de laagste CO2-uitstoot had en dit geweldige reisavontuur heeft gewonnen.

Mission Control

Maak kennis met de slimmeriken van The Great Travel Hack die nauwgezet alle stappen van de twee teams hebben gevolgd