Kaley Cuoco – onze teamleider

 

Kaley mag dan bekend zijn van haar perikelen met een stel excentrieke wetenschappers, maar bij The Great Travel Hack staat ze voor een geheel nieuwe uitdaging en werkt ze samen met echte technische experts – het team van Mission Control.

Ze geeft de opdrachten, volgt de routes van de teams, en kroont uiteindelijk de winnaars van The Great Travel Hack USA..

Norman Koch

 

Norman is in Duitsland afgestudeerd aan de technische universiteit van Dresden en is General Manager van de Shell Eco-Marathon, een energiezuinigheidswedstrijd.

Hij heeft een passie voor techniek en grondige kennis van de mobiliteit van de toekomst. Deze wandelende encyclopedie is de ideale leider van het Mission Control-team.

Het Mission Control-team

 

Een gemêleerd gezelschap van techniekstudenten vormt het brein achter de schermen, stippelt routes uit en gaat op zoek naar reistechnologie waarmee de teams van Los Angeles naar New York kunnen komen met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Ze hebben allemaal indrukwekkende bagage als het gaat om verlaging van de CO2-uitstoot. Alle studenten hebben deelgenomen aan de Shell Eco-Marathon, waarbij ze ultra-energiezuinige auto’s moesten ontwerpen, bouwen en besturen. Bij deze wereldwijde wedstrijd worden teams uitgedaagd innovatieve ideeën te ontwikkelen om hun voertuigen zo ver mogelijk te laten komen met een minimaal energieverbruik – het perfecte oefenterrein voor Mission Control.

Ontdek meer over de Shell Eco-Marathon

Meer in The Great Travel Hack

Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Check out behind the scenes footage and follow the routes the two teams took from LA to NYC.

Bekijk The Great Travel Hack

Kijk naar The Great Travel Hack! Ontdek welk team de laagste CO2-uitstoot had en dit geweldige reisavontuur heeft gewonnen.

Maak kennis met de presentatrice en de deelnemende teams aan dit geweldige reisavontuur.

Ontdek meer over de teams die de uitdaging zijn aangegaan om tijdens hun reis zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

De brandstoffen en voertuigen van The Great Travel Hack

Tijdens The Great Travel Hack zijn meer dan 30 verschillende voertuigen gebruikt. Welke waren het, en wat is hun energiebron?

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Op weg naar schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt doet? Bekijk onze stappen in de Nederlands energietransitie.

Samen planten we bomen

Wist je dat bomen CO₂ opslaan terwijl ze groeien? Staatsbosbeheer en Shell bundelen hun krachten voor gezondere en groenere bossen in Nederland.

De Nederlandse energietransitie en Shell

Op de klimaattop van Parijs eind 2015 is afgesproken de temperatuurstijging te beperken tot ruim onder 2o Celsius in 2050. Ook Nederland staat voor een uitdaging. In de Nederlandse energietransitie gaat het niet om méér energie, maar om efficiënter energiegebruik met een lagere uitstoot van CO₂. 

 

Is dit de toekomst van elektrisch laden en ontladen?

Elektrisch rijden is in opkomst. Hierdoor wordt laden, zowel thuis als op kantoor, steeds belangrijker. NewMotion is marktleider op het gebied van slimme laadoplossingen voor elektrische auto’s.