Aflevering één

De twee teams beginnen in Los Angeles aan de eerste etappe van hun bijzondere reis. Iedereen is dolenthousiast als ze op weg gaan naar Las Vegas in hun gekozen voertuigen. Maar wat gebeurt er als ze hun eerste opdracht met de zwarte tassen krijgen? En hoe vergaat het Team Alpha als ze met een elektrisch vervoermiddel door een woestijn moeten?

Aflevering twee

Na de eerste etappe gaat er één team aan de leiding, maar die stand kan zomaar veranderen in etappe twee. Kaley stuurt de teams via Nevada en Utah naar Telluride, en daagt ze uit om onderweg de ultieme selfie te maken. Maar één team neemt een verkeerde afslag en raakt ver van de route af. Lukt het ze om hun grote achterstand goed te maken in de korte tijd die ze nog hebben. En wat is dat toch met die paarden?

Aflevering drie

Het weer wordt kouder, maar de strijd wordt steeds heter. Eén team gaat duidelijk aan kop en de wedstrijd kan in deze derde etappe al worden beslist. Maar dan stuurt Kaley de twee teams naar een geheime locatie, waar ze omgebouwde klassiekers op moeten halen. Als ze halverwege de reis zijn, is het zeker nog geen gelopen race. 

Aflevering vier

Etappe vier gaat van Kansas City naar Columbus, Ohio. Nu ze eindelijk een keer hebben gewonnen, is Team Alpha weer optimistisch. Maar als Kaley de teams opdraagt om een feest te plannen en een stel luidruchtige lifters op te pikken, moeten ze alles uit de kast halen om op tijd binnen te zijn, en dat met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Aflevering vijf

De laatste loodjes: van Columbus, Ohio naar New York City. Na Kaley's startsein is de grote vraag: welk team is het beste? Reisvloggers Damon en Jo, of techgoeroe Sara en profskateboarder John? Wie winnen The Great Travel Hack USA?

Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Ontdek meer over de routes en de voertuigen die de teams hebben gebruikt tijdens hun road trip van Los Angeles naar New York, met zo weinig mogelijk CO2 uitstoot. Bekijk ook de volledige afleveringen of neem een kijkje achter de schermen.

Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Meer in The Great Travel Hack

Bekijk de kaart van The Great Travel Hack

Check out behind the scenes footage and follow the routes the two teams took from LA to NYC.

Maak kennis met de presentatrice en de deelnemende teams aan dit geweldige reisavontuur.

Ontdek meer over de teams die de uitdaging zijn aangegaan om tijdens hun reis zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

Mission Control

Maak kennis met de slimmeriken van The Great Travel Hack die nauwgezet alle stappen van de twee teams hebben gevolgd

De brandstoffen en voertuigen van The Great Travel Hack

Tijdens The Great Travel Hack zijn meer dan 30 verschillende voertuigen gebruikt. Welke waren het, en wat is hun energiebron?

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Op weg naar schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt doet? Bekijk onze stappen in de Nederlands energietransitie.

Samen planten we bomen

Wist je dat bomen CO₂ opslaan terwijl ze groeien? Staatsbosbeheer en Shell bundelen hun krachten voor gezondere en groenere bossen in Nederland.