Kaley Cuoco – onze teamleider

 

Kaley mag dan bekend zijn van haar perikelen met een stel excentrieke wetenschappers, maar bij The Great Travel Hack staat ze voor een geheel nieuwe uitdaging en werkt ze samen met echte technische experts – het team van Mission Control.

Ze geeft de opdrachten, volgt de routes van de teams, en kroont uiteindelijk de winnaars van The Great Travel Hack USA..

Norman Koch

 

Norman is in Duitsland afgestudeerd aan de technische universiteit van Dresden en is General Manager van de Shell Eco-Marathon, een energiezuinigheidswedstrijd.

Hij heeft een passie voor techniek en grondige kennis van de mobiliteit van de toekomst. Deze wandelende encyclopedie is de ideale leider van het Mission Control-team.

Het Mission Control-team

 

Een gemêleerd gezelschap van techniekstudenten vormt het brein achter de schermen, stippelt routes uit en gaat op zoek naar reistechnologie waarmee de teams van Los Angeles naar New York kunnen komen met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Ze hebben allemaal indrukwekkende bagage als het gaat om verlaging van de CO2-uitstoot. Alle studenten hebben deelgenomen aan de Shell Eco-Marathon, waarbij ze ultra-energiezuinige auto’s moesten ontwerpen, bouwen en besturen. Bij deze wereldwijde wedstrijd worden teams uitgedaagd innovatieve ideeën te ontwikkelen om hun voertuigen zo ver mogelijk te laten komen met een minimaal energieverbruik – het perfecte oefenterrein voor Mission Control.

Ontdek meer over de Shell Eco-Marathon

Meer in The Great Travel Hack