Synthetische bindmiddelen voor gekleurd asfalt

Geef kleur aan asfaltoppervlakken met Shell Mexphalte C.

Shell Mexphalte C is een synthetisch, helder bindmiddel dat gebruikt kan worden voor de productie van een breed spectrum gekleurde asfalttoepassingen in verschillende slijtvaste kleuren. Ideaal voor markering van verschillendeoppervlaktes, zoals busbanen, fietsstroken, snelwegen, tunnels of voetpaden, en daarmee een goede keuze als u investeert in openbaar vervoer, mobiliteitsinfrastructuur en duurzame mobiliteit.

Voor een visueel effect

Het is ook ideaal als u het visuele effect van het landschap of gebouwen wilt vergroten. Gebruik Shell Mexphalte C bijvoorbeeld om gekleurde asfaltvlakken te creëren, om historische gebouwen, sporthallen en stadions, promenades, parken en pleinen uit te lichten. De verwerkbaarheid van Shell Mexphalte C is zo ontworpen dat het makkelijk kan worden toegepast voor het aanbrengen van structuur en decoraties op oppervlakken, ook om creatieve en artistieke oplossingen te kunnen dienen.

Shell Mexphalte C heeft de voordelen van kleur zonder in te leveren op kwaliteit. Het is een uiterst duurzaam bindmiddel met zeer goede hechting (zelfs op kwarts).

Neem contact met ons op om de voordelen van Shell Mexphalte C te bespreken.

Casestudies & Brochures: Tilburg: Colouring for safety

Tilburg – Shell Mexphalte C casestudy

More in this section

Mexphalte C – Slimmere steden

Onze formule voor veilige, goed zichtbare en mooie wegen

Mexphalte C – Veiligere steden

Onze formule ontworpen voor duidelijk constrasterende busbanen

Mexphalte C - Tunnels

Onze formule ontworpen voor betere zichtbaarheid in tunnels