Gekleurd asfalt voor tunnels

Shell Mexphalte C, ons heldere bindmiddel voor de productie van gekleurd asfalt, is ook geschikt voor tunnels. In tunnels kan het gebruik van lichte oppervlakken het contrast voor het menselijk oog vergroten, waardoor auto's en obstakels beter zichtbaar worden. Dit verbetert uiteindelijk ook het rijcomfort en de veiligheid.

Vermindering van de energiekosten in tunnels

Daarnaast kan Shell Mexphalte C helpen de energiekosten te verminderen. Door het gebruik van een goed zichtbaar, licht oppervlak met Shell Mexphalte C is er minder verlichting nodig, waardoor men kan besparenop de energiekosten. Zie onze casestudies en ontdek hoe Shell Mexphalte C de energiekosten kan helpen verlagen.

Lage temperatuur verkrijgbaar 

Shell Mexphalte C is ook verkrijgbaar in lage-temperatuur (LT). Bij het werken in tunnels kunnen lagere productietemperaturen helpen in het beperken van warmtestraling, bitumendampen en -geur. Hierdoor kan er veiliger met asfalt gewerkt worden, daarnaast is de verwerkbaarheid* van Shell Mexphalte C beter dan bij conventioneel asfalt. Goed nieuws voor werken in lastige besloten ruimtes. Kijk hier voor meer informatie over onze LT-productvarianten.

Voor meer informatie over Shell Mexphalte C kunt u vandaag nog contact op nemen met een vertegenwoordiger van Shell.

*Vergeleken met standaardkwaliteit bitumen

Casestudies & Brochures: Tilburg: Colouring for safety

More in this section

Mexphalte C – Slimmere steden

Onze formule voor veilige, goed zichtbare en mooie wegen

Mexphalte C – Veiligere steden

Onze formule voor duidelijk contrasterende busbanen