Voor grotere veiligheid op de weg

Busbanen. Autowegen. Fietspaden. Wegen die zijn gemaakt met producten van Shell Bitumen zijn echte alleskunners, waarbij iedereen veilig over dezelfde weg kan rijden dankzij Shell Mexphalte C, een bindmiddel voor asfalt waarmee duidelijk afgebakende, gekleurde rijstroken gerealiseerd worden.

Duidelijker afgebakend in kleur

Gekleurde rijstroken bieden contrast en kunnen de veiligheid verbeteren door duidelijk onderscheid te maken tussen de stroken waarop verschillende soorten verkeer moeten rijden, zoals bussen en fietsen. Gebruik Shell Mexphalte C voor asfalt zodat veiligheidstekens beter uitkomen en beter duidelijk maakt voor chauffeurs en voetgangers. Dankzij het gebruik van een open asfaltmengsel samen met Shell Mexphalte C, kunnen wegen de trillingen van het verkeer en verkeerslawaai verminderen, wat zou moeten resulteren in meer rijcomfort.

Shell Mexphalte C is uiterst slijtvast en heeft een zeer goede hechting, met een mechanische weerstand gelijk aan die van een conventioneel asfaltbindmiddel. En het gebruik kan haast niet makkelijker: net als met conventioneel bitumen is geen speciaal asfalteringsmateriaal nodig.

Voor meer informatie over Shell Mexphalte C kunt u vandaag nog contact op nemen met een vertegenwoordiger van Shell.

Casestudies & Brochures: Tilburg: Colouring for safety

More in this section

Shell Mexphalte C – Slimmere steden

Onze formule voor veilige, goed zichtbare en mooie wegen

Shell Mexphalte C - Tunnels

Onze formule ontworpen voor betere zichtbaarheid in tunnels