SNEL Logistic Solutions is ready for the future with Shell LNG

Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Wij gaan vol gas voor Shell LNG Fuel” Remco Elbers, vestiging manager Snel Logistics Solutions.

“LNG is een ideale oplossing om duurzaam transport te realiseren, omdat het kan helpen CO2 en lokale emissies te verminderen. Als sector hebben we de plicht om mee te gaan in de nieuwe klimaateisen zoals recentelijk geformuleerd in Parijs. Met de LNG brandstof kan Snel Logistics Solutions vandaag en in de toekomst een wezenlijke bijdrage leveren” verteld Elbers.”

 

Blue truck on a road

Kivits Drunen kiest voor duurzaamheid én een businesscase met Shell LNG Fuel

“We zitten overal voor de lange termijn in. Met onze klanten, relaties en leveranciers. Daarom is duurzaam opereren voor ons erg belangrijk. Niet alleen voor het comfort en de veiligheid van de mensen, maar om verantwoord te opereren met beschikbare grondstoffen en energie” aldus van Opzeeland.

Naast het nieuwe milieuvriendelijke distributiecentrum in Waalwijk, investeert Kivits Drunen BV in een groene manier van koelen, opleidingen voor het personeel om het brandstofverbruik te verminderen en gebruikt men emissieverlagende brandstoffen, zoals Shell LNG Fuel. “Shell LNG Fuel is voor ons een win-win oplossing. De schonere brandstof past niet alleen in ons duurzaamheidsbeleid, maar zorgt ook voor andere voordelen. Shell LNG Fuel biedt bijvoorbeeld een goede business case” volgens van Opzeeland.

Meer in Shell Liquefied Natural Gas (LNG)

Wat is LNG (Liquefied Natural Gas)? en hoe tank je LNG?

LNG is een heldere, kleurloze, niet-giftige vloeistof, die ontstaat als aardgas tot ongeveer -160°C wordt afgekoeld. Daardoor slinkt het tot 1/600e van zijn oorspronkelijke volume en is het gemakkelijker op te slaan en te transporteren.

Shell LNG Fuel voor wegtransport

Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto’s, die zowel de Emissies, als de exploitatiekosten kan helpen verlagen.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

Welke benzine, diesel of alternatieve brandstoffen zijn beschikbaar bij een Shell tankstation?

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.