Diagnose

In het A2Z-programma starten we met de diagnose. Dit geeft inzicht in je huidige wagenpark en maakt je duurzaamheidsdoelstellingen concreet. We verzamelen informatie en data over de samenstelling van je wagenpark, gebruikspatronen, financiën, TCO, milieu- en emissiegegevens, etc. Onze accountmanagers helpen je graag met deze eerste stap naar verduurzaming.

“De juiste doelstelling is er vaak al. Shell helpt je bij het realiseren”
Sander Barsingerhorn Key Accountmanager West-Nederland

Ga in gesprek met onze accountmanager

Concrete basis voor jouw verduurzaming

Met de diagnose van je huidige wagenpark, kan je beginnen aan je route naar (verdere) verduurzaming. Wij verzamelen alle benodigde informatie, waaronder de prestaties, CO₂-voetafdruk en duurzaamheidsdoelstellingen van jouw wagenpark. Zo creëren we samen een goede basis voor concrete en haalbare doelen voor jouw bedrijf.

In deze stap helpen en ontzorgen we je met onze actuele kennis en een grondige, professionele aanpak.

  • Inzicht

    De diagnose geeft je inzicht in je huidige wagenpark en maakt je duurzaamheidsdoelstellingen concreet.

  • Actuele kennis

    Shell heeft up-to-date kennis in huis om jouw bedrijf te helpen.

  • Ontzorgen

    Samen formuleren we passende doelstellingen voor jouw wagenpark.

   

Stap voor stap naar een duurzamer wagenpark

Stap 2 Plan bouwen

Aan de hand van de Diagnose maken we een Plan op maat. Hierin staan verschillende opties om jouw bedrijfsdoelen voor verduurzaming te behalen.

Stap 1 Uitvoering

Om de energietransitie voor de verduurzaming te laten slagen, is het belangrijk om alles intern goed af te stemmen. Door snel te schakelen helpen we je met het realiseren van het plan.

Stap 0 Resultaten

Na uitvoering van het plan en de doorgevoerde aanpassingen, gaan we samen evalueren en monitoren. Hoe duurzaam ben je nu als bedrijf? Zijn je doelen gerealiseerd?