Shell Fleet Hub bekijken op desktop

Altijd in controle

Blijf op de hoogte van ongebruikelijke transacties door slimme e-mailalerts van Shell Fleet Hub. Stel zelf gerichte alerts in voor bijvoorbeeld bestedingslimieten, tanklocaties en tijden. Zo blijf je up-to-date en kan jouw bedrijf gericht actie ondernemen, indien nodig.

Is jouw wagenpark klaar voor eenvoudig en betrouwbaar beheer?

Ga direct in gesprek met onze accountmanagers

Voordelen van Shell Fleet Hub

 • icoon mobiel factuur

  E-invoicing

  Via de online omgeving heb je direct elektronisch toegang tot alle facturen en transacties van jouw wagenpark. Makkelijk en gestructureerd op één plek.

 • icoon gemak

  Gemakkelijk beheer

  Met onze gebruiksvriendelijke online omgeving bespaar je tijd door eenvoudig beheer van Shell Card(s) en Shell-account(s). Zo kan je snel en makkelijk Shell Card(s) bestellen, tijdelijk blokkeren of annuleren, zelf nieuwe gebruikers toevoegen, pasgroepen beheren, restrictieprofielen aanmaken en/of wijzigen, transacties en rapporten creëren en nog veel meer.

 • icoon veiligheid

  Veiligheid

  Dankzij de slimme e-mailalerts van Shell Fleet Hub word je direct geïnformeerd bij ongebruikelijke transacties, overschreden bestedingslimieten of onjuist gebruik van de Shell Card. Neem direct actie indien nodig!

 • icoon betaalpas

  Controle over kosten

  Shell Fleet Hub kan voor efficiënt beheer van je brandstofuitgaven zorgen. Ontvang nuttige rapporten en inzichten over je brandstofverbruik, Shell Card transacties en ingestelde uitzonderingen. Alle informatie in één overzicht.

Shell Fleet Hub bekijken op laptop

Compleet Shell Card(s) en Account(s) beheer 

Bestaat jouw wagenpark uit meer dan 10 voertuigen, dan haal je maximaal voordeel uit de combinatie van Shell Cards met Shell Fleet Hub. Nog geen Shell Cards?

Vraag direct de Shell Card aan

Ontdek Shell Fleet Hub

Titel: Shell Fleet Hub - Introduction

Duur: 0:40 seconden

Omschrijving:  

Uitleg over de functies van het Shell Fleet Hub Platform

Een korte video met daarin een handleiding en wat de voordelen zijn van het hebben van een Shell pas.

Shell Fleet Hub - Introduction Transcript 

Achtergrondmuziek

Vrolijke, opbeurende muziek met veel piano tonen

Animatie

Scene met een blauwe achtergrond en drie witte losse kaarten. Op ieder van deze kaarten staan andere gegevens. Op de kaart links staan al je transacties, op de kaart in het midden staat een overzicht van alle kaarten en op de rechter kaart nummer staat een overzicht van je uitgaven.

Voice over

Welkom bij Shell Fleet Hub, het online platform waar je gemakkelijk je kaarten kan beheren.

Animatie reeks

Scene met een blauwe achtergrond en zes gele Shell passen. Daarna veranderd dit naar een Ipad overzicht waar de eerste afbeelding met de zes gele passen in afgebeeld staat. Twee handen hebben de Ipad in hun handen en op de achtergrond zijn wolken afgebeeld die bewegen. Het volgende beeld veranderd naar een blauwe achtergrond met één Shell pas met witte sterretjes op de hoekjes.

Voice over

Altijd toegang vanaf waar je ook bent je computer of telefoon. Je kan vanaf je bestellen, vervangen, 

Animatie

Het volgende beeld veranderd naar een blauwe achtergrond met één Shell pas met witte sterretjes op de hoekjes. Hierna volgen de volgende beelden met tegelijk met de voice over opties: Shell pas met een blokkade bord. Een Shell pas met temporary (engels voor tijdelijk) woord schuin in rood over de pas afgebeeld. Het volgende beeld is een blauwe achtergrond met een Euro teken en afgebeeld 0.00 euro.

Voice over

Je kan een pas bestellen, vervangen, blokkeren of zelfs tijdelijk blokkeren zonder extra kosten.

Animatie

Scene met een blauwe achtergrond en een groot geel vlak. Hierin staat zes kleinere pasoverzichten afgebeeld met als titel Restriction Profile. 

Voice over

Plus je kan gemakkelijke je kaarten bewerken

Animatie reeks

De volgende scene is een animatie van een Imac met een groene achtergrond. Er komen verschillende overzichten voorbij. Dit zijn snelle beelden waardoor het niet goed leesbaar is. Er komt ook een Shell pas voorbij wat van het midden naar links in het computerscherm verschuift. Daarna volgt er een overzicht van witte balken op rechts in het computerscherm naast de Shell pas. De witte balkjes geven een overzicht aan van de uitgaven van Olie & Gas. 

Voice over

Je kunt gemakkelijk een overzicht downloaden. En niet alleen dat, je kunt ook je dagelijkse activiteit en geweigerde transacties inzien.

Animatie reeks

De volgende scene is de blauwe achtergrond met een witte internet zoekbalk. Hierin wordt de website letter voor letter ingetypt www.fleethub.shell.com. Het volgende beeld is een groot geel vraagteken in het midden van de blauwe achtergrond. Scene met een hand die een telefoon met rode achtergrond vast houdt. De telefoon verdwijnt en dan zijn er drie mensen afgebeeld die een gesprek houden. Het eind beeld is een witte achtergrond met het logo van Shell in het midden.

Voice over

Ga naar www.fleethub.shell.com en probeer het. Heb je nog geen toegang? Bel dan onze klantenservice wij helpen je hier graag bij.