Shell card: De zakelijke tankpas en laadpas voor jouw bedrijf

Shell Card: de zakelijke tankpas en laadpas voor jouw bedrijf


Ga in gesprek met onze accountmanager

Klik hier als je minder dan 10 voertuigen hebt

 • Alles in één

  Eén pas voor tanken en laden

 • Altijd in de buurt

  Dekking in heel Europa

 • Controle

  Inzicht in je wagenpark met één online omgeving

 • Zorgeloos onderweg

  Comfort en voordelen voor jouw werknemers

 • Kwaliteit

  Betrouwbare partner voor jouw bedrijf

 • Gemak

  Eén aanspreekpunt voor optimaal wagenparkbeheer

Zakelijk elektrisch laden met de Shell Card

Zakelijk elektrisch laden met de Shell Card

Er wordt steeds vaker gekozen voor zakelijk elektrisch rijden. Altijd en overal de mogelijkheid hebben om een voertuig op te laden wordt daardoor steeds belangrijker. De Shell Card - onze zakelijke tankpas en laadpas in één - is inzetbaar voor elk type wagenpark én elke bestuurder. De ideale oplossing dus voor jouw bedrijf. Met één aanspreekpunt kun jij overgaan op optimaal (elektrisch) fleet management, en profiteren jouw werknemers van meer gemak, duurzaamheid en kwaliteit. Thuis, op werk en onderweg!

Close up van Shell Card bij laadpaal

Shell Card: laadpas en tankpas zakelijk in één

Met de Shell Card - de zakelijke laadpas én tankpas van Shell - kunnen jouw werknemers zowel elektrisch laden als kwaliteitsbrandstoffen tanken. De ideale pas voor elke auto binnen jouw bedrijf/wagenpark. Met 500.000 laadpunten, kun jij terecht bij een groot EV-netwerk in Europa verspreidt over 33 landen. De niet-elektrische voertuigen van jouw wagenpark kunnen terecht bij meer dan 26.000 Shell-stations in heel Europa.

De Shell Card houdt jouw wagenpark mobiel, ook in de transitie naar elektrificatie van mobiliteit.

Ook benieuwd naar de zakelijke laadpas en tankpas in één?

Ga direct in gesprek met onze accountmanagers

De voordelen op een rij

Voordelen van de zakelijke Shell Card 

De Shell Card is meer dan een laadpas en tankpas in één. De Shell Card biedt diverse mobiliteitsoplossingen, gericht op wagenparkbeheer, ontzorging onderweg en gemak voor jouw werknemers. Terwijl jij inzicht krijgt in de tank- en laadgegevens via een online gebruikersportal, betaalt jouw werknemer met de Shell Card contactloos vanuit hun voertuig.

 • Alles in één

  Met de Shell Card - de zakelijke laadpas én tankpas van Shell - kunnen jouw werknemers zowel elektrisch laden als kwaliteitsbrandstoffen tanken. Een multinzetbare pas dat toegang geeft toy een groot netwerk aan laadpunten en Shell-stations, en extra services. Ontzorging voor jouw medewerkers, terwijl jij via 1 online gebruikersportaal en aanspreekpunt 24/7 inzicht hebt in jouw wagenpark.

 • Atlijd in de buurt

  De Shell Card voor tanken en laden geeft jouw werknemers toegang tot het grootste netwerk ter wereld. Met 46.000 Shell-stations en 10.000 partnerlocaties wereldwijd, vinden jouw werknemers snel en makkelijk een Shell-station. In Europa kunnen zij terecht bij meer dan 500.000 laadpunten, verspreidt over 33 landen. Via een aangesloten app hebben jouw werknemers 24/7 inzicht in tanklocaties en laadpunten.

 • Controle

  Houd controle over laad en/of tanksessies door het gebruik van een online gebruikersportal. Stel limieten en beperkingen in, en voorkom op deze manier misbruik en te hoge kosten. Gebruiksklare rapportages bieden inzicht in het verbruik en laten direct besparingsmogelijkheden zien. Deze online omgeving kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande betalingssystemen.

 • Zorgeloos onderweg

  Wij bieden alles wat je nodig hebt om elke reis probleemloos te laten verlopen: eén pas voor tanken en laden; toegang tot het grootste netwerk aan stations ter wereld en comfort en voordelen voor jouw medewerkers onderweg. Via een aangesloten App kunnen werknemers contactloos betalen vanuit hun voertuig voor o.a. brandstoffen, laadbeurten, Shell Carwash en shopproducten, en sparen bij elke tank- en laadbeurt.

 • Kwaliteit

  Wij zetten 100+ jaar ervaring en kennis in om jou de beste mobiliteitsoplossingen te geven. Veiligheid staat hoog in het vaandel in alles wat we doen. Zo vormen wij niet alleen een betrouwbare partner voor jouw bedrijfsvoering, maar ook voor jouw werknemers op al onze Shell-stations.

 • Gemak

  Bij interesse in de Shell Card, of andere mobiliteitsoplossingen van Shell Fleet Solutions, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak die past bij jouw bedrijfsdoelen. Om jouw mobiliteitsdoelen makkelijker te bereiken heb je altijd een aanspreekpunt voor al jouw vragen en problemen. Wij plannen jouw route, jij bepaalt de afslagen.

Hand holding Shell Card

Direct aanvragen

De Shell Card biedt voordelen voor elke type wagenpark. Wij matchen je graag met het beste aanbod op basis van jouw wagenpark. Volg de instructies en wij doen direct een aanbod of nemen contact met je op.

  

Hier komen de veelgestelde vragen

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile