Shell Card op oranje achtergrond

Shell Card: de tank- en laadpas voor jouw bedrijf

Voordelen van de Shell Card

 • Icoon Vendor nanaged inventory

  Gemak

  Wij bieden alles wat je nodig hebt om elke reis probleemloos te laten verlopen. Met één pas voor tanken en laden, reken je snel en gemakkelijk verschillende diensten af. Van brandstoffen en laden, tolbetalingen tot btw-terugvordering en pechhulp. Met duizenden tankstations en partnerlocaties is ons netwerk het grootste van Europa.

 • icoon leaf

  Duurzaamheid

  Wij helpen graag om emissies te verminderen, vermijden en compenseren. Laat je wagenpark kennismaken met duurzamere, efficiëntere manieren van werken. Wij adviseren graag: van elektrisch rijden tot overstappen op Shell Renewable Diesel en het analyseren van data om efficiënter en veiliger te rijden, met onze op maat gemaakte oplossingen.

 • Icoon lock

  Veiligheid

  Ons beste beveiligingsaanbod tot nu toe geeft u meer controle over uitgaven en helpt fraude aan te pakken. Met Shell Telematics weet je te allen tijde de exacte locatie van alle voertuigen en kies je de beveiligingsinstellingen die het best bij de behoeften van jouw bedrijf aansluiten. Bij misbruik ontvang je direct notificaties en kunnen passen per direct worden geblokkeerd.

 • Icoon Beter beheer

  Beter beheer

  Met Shell Fleet Hub kun je alle prestaties bijhouden en verbeteren, van brandstofverbruik tot reisplanning. Een gebruiksvriendelijke portal voor desktop en mobiel helpt om het wagenpark en kosten overzichtelijker te beheren. Controleer recente transacties of blokkeer zoekgeraakte Shell Cards met enkele klikken. Shell Fleet Hub kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande betalingssystemen.

 • Icoon Besparingen

  Besparingen

  Wij zoeken graag samen naar manieren om het Total Cost of Ownership te verlagen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van betaalbare brandstoffen en volumekortingen of het helpen overstappen op elektrisch rijden, maar ook door het inzetten van innovatieve methodes voor het verbeteren van kostenbeheersing, door verbeterd inzicht en handige tools.

Business woman working on a tablet

Veel Fleet Managers gingen je voor!

Delivery Men Unloading

Direct aanvragen

De Shell Card biedt voordelen voor elke type wagenpark. Wij matchen je graag met het beste aanbod op basis van jouw wagenpark. Volg de instructies en wij doen direct een aanbod of nemen contact met je op.

  

Hier komen de veelgestelde vragen