De technologie van de toekomst

Voor de Fleet Manager

De decarbonisatie van mobiliteit

Mobiliteit is onlosmakelijk verbonden met reizen. Aangezien Shell ernaar streeft om tegen 2050 een energieleverancier met netto-uitstoot te zijn, beseffen wij dat de sleutel tot decarbonisatie samenwerking is - met overheden, om te helpen regelgeving op te stellen die decarbonisatie effectief ondersteunt, met bedrijven, zoals wagenparken en original equipment manufacturers (OEM's), en vooral met klanten. Lees het Shell Mobility-rapport voor de nieuwste inzichten en opvattingen van klanten, partners en industrie-experts van Shell.

Download het rapport

De voordelen van mobiliteit als service

 • Auto met vink

  Mobility as a Service Platform

  Alle vormen van mobiliteit binnen handbereik vanuit één platform. Zo kunnen werknemers waar ze ook zijn in Nederland gemakkelijk van A naar B reizen.

 • Pen met formulier

  Registratie woon-werkverkeer en thuiswerken

  Een module om de registratie van woon-werkverkeer en thuiswerken zo makkelijk mogelijk te maken voor werknemers. We bespreken graag de mogelijkheden.

 • Co₂ certificaat

  Automatische CO₂ registratie

  Wanneer de alle transacties worden geregistreerd kunnen daarbij ook de CO2-emissies gemeten worden.

Brug met rijdende auto's

Voor de CEO

Om jouw personeel te voorzien in de totale mobiliteitsbehoefte en hun reiscomfort te vergroten kan je gebruik maken van Mobility as a Service. Dit is een service waarmee jouw werknemers via één platform of app meerdere typen mobiliteitsdiensten kunnen plannen zoals een de deelfiets, -auto, -scooter, trein, tram, of (water)taxi. Momenteel lopen er een aantal pilots met Mobility as a Service platforms, wil je hier meer over weten en/of meedoen in de pilot, neem dan contact met ons op.