Ons aanbod van diensten voor onderweg

Shell fleet assistant – wij plannen, u bespaart

Shell Fleet Assistant is een eenvoudige en intuïtieve applicatie die u een volledige controle geeft over uw vloot. U kunt de app gemakkelijk gebruiken in combinatie met de Shell EETS4U on-board unit.

Tol- en wegenheffing

In veel Europese landen wordt tol geheven over het wegennetwerk. Met de Shell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan uw Shell-factuur toegevoegd.

Truckparking, Truckwash en Tankcleaning

Ontdek hoe Shell samen met TRAVIS Road Services u kan helpen om uw vrachtwagens thuis en onderweg schoon en veilig te houden. 

Overzicht van diensten voor onderweg

Shell eRoad Services biedt u een overzicht met alle diensten voor onderweg. De landengids toont alle beschikbare diensten per land in Europa, met de tolcalculator berekend u eenvoudig uw route en tolkosten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Btw- en accijnsterugvordering

Belasting en accijnzen beslaan een groot deel van de brandstofprijs. Via de Shell Card kunt u eenvoudig en snel btw en accijns terugvorderen over aankopen die u met uw Shell Card hebt gedaan binnen Europa. Zo kunt u al na 2 weken restitutie ontvangen.

Veerboten en ROLA (vrachtwagens op trein)

Gebruik uw Shell Card om te betalen voor ROLA-diensten (vrachtwagens op trein) en voor reserveringen bij Europese veerdiensten. Door de rustperioden van chauffeurs te combineren met het reizen via trein of veerboot, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen – en tevens uw CO2-uitstoot verlagen.

Hulp bij pech onderweg

Uw voertuigen zijn de kern van uw bedrijfsvoering en dan het is het uitzonderlijk vervelend als ze onderweg met pech langs de kant staan. Met de Shell Card kunt u altijd betrouwbare hulp bij pech onderweg oproepen in bijna 40 Europese landen.

Gerelateerde artikelen

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.

Vraag de Shell Card tankpas aan

Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of een internationaal opererend logistiek wagenpark heeft, de Shell Card zorgt voor efficiënt beheer en kostenbesparing.

Vraag hier onze tankpas eenvoudig aan.