BTW-terugvordering

Registreer u voor onze terugvorderingsservices voor Nederland. De volgende diensten zijn beschikbaar:

  • Netto-facturering
  • Maandelijkse BTW-terugvordering
  • Normale BTW-terugvordering

Lees meer over BTW terugbetalingen

Tolheffingen en belastingen

Nederland behoort tot de landen, waar voertuigen boven de 12 ton verplicht zijn een Eurovignet te hebben. Hier biedt de Shell Card een oplossing. De Westerschelde-tunnel kan rechtstreeks betaald worden met de Shell Card.

Onderwerp Beschrijving
Voertuigen die in aanmerking komen Alle voertuigen zwaarder dan 12 ton (Eurovignet); Alle voertuigen (Westerschelde-tunnel)
Wegen die worden gedekt Alle wegen
Tunnels/bruggen Tol voor de Westerschelde-tunnel kan met de Shell Card worden betaald.
Systeemtype Eurovignet: op tijd gebaseerd elektronisch vignet.
On-Board Units verplicht Nee
Gebruikerscategorieën Ongeregistreerd
Betalingsmogelijkheden voor ongeregistreerde gebruikers Vooraf betalen met Shell Card. Klanten kunnen bij meer dan 700 distributiepunten van Ages of online een Eurovignet kopen. Klanten die meerdere jaarlijkse vignetten nodig hebben kunnen bij Shell ook bulkbestellingen doen.
Kortingen Niet van toepassing
Facturering Klanten ontvangen een belastingfactuur van de tolexploitant, Ages, en een verklaring van Shell.
BTW Niet van toepassing
Meer informatie Ga naar de AGES website voor meer informatie over e-Eurovignet, inclusief de laatste tarieven, distributiepunten en details over online reservering.

Lees meer over tolheffingen

Veerdiensten

Gebruik uw Shell Card voor de services van Transcamion, de grootste veerdienst in Europa, en van P&O Ferries. Wanneer u gebruikmaakt van de veerdiensten van onze partners, worden alle kosten direct naar uw kaartaccount gefactureerd.

Zoek een route en boek direct online

Transcamion werkt samen met meer dan 150 veerdienstbedrijven en biedt meer dan 1300 veerdienstroutes van de Zwarte Zee, via de Baltische Zee, de Kaspische Zee of de Middellandse Zee.  

P&O Ferries - P&O-veerdiensten zijn beschikbaar tussen de volgende landen:
• Frankrijk
• België
• Nederland
• VK

Lees meer over Ferry Services

 

Hulp bij pech

Uw wagenpark in bedrijf houden is van essentieel belang voor het functioneren van uw onderneming. We zorgen er daarom voor dat gebruikers van onze brandstofkaarten toegang hebben tot betrouwbare en efficiënte hulp bij pech onderweg door heel Europa, zodat uw chauffeurs zo snel mogelijk weer op weg kunnen. U kunt zelfs van dezelfde service gebruikmaken om te profiteren van onze veiligheidsservices.

Lees meer over Hulp bij pech