Tolheffingen en belastingen

Momenteel is BelToll van toepassing op meer dan 1.200 km aan snel- en nationale wegen in Wit-Rusland. Een On-Board Unit (post-paid of pre-paid) is verplicht voor alle voertuigen (behalve personenwagens, geregistreerd in Rusland of Oekraïne).

Onderwerp Beschrijving
Voertuigen die in aanmerking komen Alle voertuigen
Wegen die worden gedekt Geselecteerde passages van de snelwegen M1, M2, M3, M4, M5, M6 en M7.
Tunnels/bruggen Niet van toepassing
Systeemtype Op afstand gebaseerde wegenbelasting
On-Board Units verplicht Ja
Gebruikerscategorieën Geregistreerd
Betalingsmogelijkheden voor geregistreerde gebruikers De verplichte on-board units kunnen geprogrammeerd worden in de modus achteraf betalen of vooraf betalen. OBU's kunnen vooruit besteld worden bij Shell of direct bij de distributiepunten in Wit-Rusland.
Kortingen Niet van toepassing
Facturering Klanten ontvangen een fiscaal ontvangstbewijs van Belavtostrada en een verklaring van Shell.
BTW Niet van toepassing
Meer informatie

Voor meer informatie over de nieuwste tarieven, distributiepunten en documenten vereist voor registratie, kijk op BelToll

Lees meer over tolheffingen

Hulp bij pech

Uw wagenpark in bedrijf houden is van essentieel belang voor het functioneren van uw onderneming. We zorgen er daarom voor dat gebruikers van onze brandstofkaarten toegang hebben tot betrouwbare en efficiënte hulp bij pech onderweg door heel Europa, zodat uw chauffeurs zo snel mogelijk weer op weg kunnen. U kunt zelfs van dezelfde service gebruikmaken om te profiteren van onze veiligheidsservices.

Lees meer over Hulp bij pech