Shell Card Online biedt u een reeks handige functies voor uw kaartbeheer. Gebruiksvriendelijk en online, 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zonder verborgen kosten.

e-invoicing in SCOL

Via e-invoicing in Shell Card Online heeft u direct toegang tot uw elektronische facturen.

Verbeterde beveiliging en fraudebescherming

Dankzij de slimme e-mailalerts van Shell Card Online wordt u direct op de hoogte gebracht wanneer een vreemde brandstofkaartactiviteit wordt gedetecteerd. U kunt alerts instellen die worden geactiveerd wanneer aankooplimieten worden overschreden of wanneer een kaart op de verkeerde tijd of een verkeerde locatie wordt gebruikt.

Zichtbaarheid en beheer van wagenparkkosten

U kunt met Shell Card Online rapporten genereren om zaken continu te controleren, zoals het brandstofverbruik van uw wagenpark, transacties en uitzonderingen. U kunt deze ook desgewenst regelmatig via e-mail ontvangen.

Veilige online facturering

U kunt facturen elektronisch ontvangen, opslaan en delen. Dankzij de zoekfunctie van Shell Card Online voorkomt u tijdverspilling bij het doorspitten van uw papieren archieven op zoek naar een specifieke factuur.

Volledig kaartbeheer

Met Shell Card Online kunt u snel en eenvoudig uw account beheren. Bestel of annuleer kaarten, voeg nieuwe gebruikers toe, beheer uw kaartgroepen, wijzig kaartgegevens, enzovoort.

Nog geen Shell Card?

Shell Card Online is beschikbaar voor alle klanten met een Shell Card. Wanneer u nog geen Shell Card hebt, kunt u deze vandaag nog online aanvragen.

Meer in Klanten

Shell Prodrive

Shell Prodrive is een samenwerking van Shell en Prodrive Learning. Prodrive Learning is dé expert in Nederland op het gebied van verbetering van het rijgedrag. Als Shell Card houder kunt u nu profiteren van succesvolle diensten als de FuelScan, online trainingen en de FuelChallenge tegen aantrekkelijke tarieven!

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.