Wat is Shell Prodrive?

Shell Prodrive is een samenwerking van Shell en Prodrive Learning. Prodrive Learning is dé expert in Nederland op het gebied van verbetering van het rijgedrag. Als Shell Card houder kunt u nu profiteren van succesvolle diensten als de FuelScan, online trainingen en de FuelChallenge tegen aantrekkelijke tarieven!

Bekijk hier een video die de Prodrive methode uitlegt

Shell Prodrive kan ervoor zorgen dat uw bedrijf tot 10% minder brandstofkosten en zelfs 30% minder schadegevallen ondervindt. Dit kan behaald worden door de methode van meten, online trainen en motiveren. Hieronder zullen de individuele onderdelen toegelicht worden. Wilt u ook uw wagenpark  veiliger, efficiënter, milieuvriendelijker, goedkoper &  volledig gemonitord laten rijden? Meld u dan nu aan!

De Shell FuelScan (0-meting)

De Shell FuelScan is een uitgebreide analyse van 12 maanden historisch brandstofverbruik binnen uw organisatie. De resultaten worden in een persoonlijk adviesgesprek aan u  gepresenteerd. De resultaten van de Fuelscan kunnen gebruikt worden als nulmeting voor de Prodrive FuelMonitor.

Shell FuelMonitor

De Shell FuelMonitor geeft maandelijks inzicht in de resultaten van uw wagenpark. Elke maand worden de tanktransacties ingelezen en de actuele verbruikscijfers berekend. Alle leaserijders ontvangen maandelijks via email een update van hun brandstofverbruik, juistheid ingevoerde kilometerstanden, CO2-uitstoot en positie op de ranglijst. Zo worden berijders bewust van hun rijgedrag, een eerste stap naar verbetering.

Prodrive Learning

Via deelname aan Prodrive Learning, het unieke en uitgekiende e-learning programma,  bieden we uw medewerkers alle tools om hun rijgedrag te verbeteren. In 24 maanden behandelen we alles over zuinig rijden, maar besteden we ook aandacht aan veilig rijden. ProDrive Learning is leuk, interactief en webbased. Het programma bestaat uit 6 interactieve modules, die maandelijks aan de  berijders worden verstuurd. Berijders ontvangen reminders en u kunt precies de resultaten van uw berijders volgen in uw eigen klantaccount. In het programma zijn tevens periodieke seizoensgebonden verkeerstips opgenomen, zoals rijden onder winterse omstandigheden.

Safe & Eco Driving Training (optioneel)

Voor de berijders die ondanks alle tools, niet in staat zijn hun rijgedrag te verbeteren, kunnen wij een korte fysieke rijtraining organiseren.

Belonen met Air Miles

Als Shell Card houder kunt u het Air Miles-programma (optioneel) onderdeel laten zijn van het beloningsprogramma. Zuinig rijden wordt dan beloond met Air Miles. U kunt een deel van de besparing middels Air Miles aan de medewerkers uitkeren als incentive. Des te zuiniger iemand rijdt, des te meer Air Miles hij spaart.

Besparingen

Met onze aanpak van meten + trainen + motiveren realiseren wij keer op keer aansprekende besparingen voor onze klanten.

De Shell FuelChallenge

Mensen willen winnen! Met onze positieve “tone of voice” dagen we de deelnemers uit om hun score te verbeteren in een interne competitie, gericht op veilig en zuinig rijden. De Prodrive FuelChallenge is standaard onderdeel van de FuelMonitor, maar kan eventueel ook uitgezet worden. Maandelijks wordt de ranking via e-mail aan de deelnemers gepresenteerd.

Belangrijk is dat wij werken met een realistisch bespaarpotentieel. Ook scoren bij ons deelnemers, die altijd al zuinig reden, beter dan de rijders die opeens het rijgedrag verbeteren. Wel zo motiverend.

Het maakt dus niet uit of er nu gereden wordt in A-label auto’s, hybride auto’s, bedrijfswagens of dat auto’s alleen maar stadsverkeer rijden. Op basis van onze 0-meting (Shell Fuelscan) wordt per auto een realistisch bespaardoel vastgesteld.

De voordelen op een rij

  • Minder ongevallen
  • Minder brandstofkosten
  • Minder CO2-uitstoot
  • Prodrive wordt aangeboden op abonnementsbasis, dus u kunt snel en zonder investering vooraf van de voordelen profiteren.
  • Permanente verandering van gedrag van de bestuurder
  • Continue meten en monitoring
  • Realistisch bespaarpotentieel
  • Voor alle soorten bedrijfswagens mogelijk
  • Leuke, interactieve e-learnings
  • Onafhankelijke analyse van het brandstofverbruik in uw organisatie (FuelScan)

Interesse? Neem direct contact op. Als Shell klant kunt u dat direct en eenvoudig doen via het aanvraagformulier. U kunt daar tevens terecht als u meer informatie wil over Shell Prodrive.

Meer in Klanten

Shell Fleet Hub / Shell Card Online

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.