Uw voertuigen voordelig en efficiënt wassen met shell truckwash & tankcleaning

Wat is Shell Truckwash?

Shell Truckwash is een uniek landelijk truckwash-netwerk van ruim 200 waslocaties, tot stand gekomen in samenwerking met partner Alles Voor Je Truck B.V.

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Met de Shell Truckwash Voordeelcalculator kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van wat u met Shell Truckwash per jaar kunt besparen, ten opzichte van het wassen bij niet-aangesloten waslocaties.

Shell Truckwash formulier

Wilt u meer weten over hoe u besparingen en administratieve vereenvoudigingen kunt realiseren met Shell Truckwash? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde artikelen

Beveiligingsfuncties

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is, kaartbeveiliging is van het grootste belang. Daarom vormt beveiliging een belangrijk onderdeel van de Shell Card.

Shell Prodrive

Shell Prodrive is een samenwerking van Shell en Prodrive Learning. Prodrive Learning is dé expert in Nederland op het gebied van verbetering van het rijgedrag. Als Shell Card houder kunt u nu profiteren van succesvolle diensten als de FuelScan, online trainingen en de FuelChallenge tegen aantrekkelijke tarieven!

Tol- en wegenheffing

Als u goederen naar diverse landen transporteert, hebt u waarschijnlijk stapels bonnetjes van tolbetalingen liggen. Met een Shell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan de factuur voor uw gehele wagenpark toegevoegd.