Disclaimer

De Shell Truckwash Voordeelcalculator gaat ervan uit dat u met Shell Truckwash kunt besparen op administratieve kosten en wachttijden van chauffeurs. Voor de berekening van het besparingspotentieel wordt gebruik gemaakt van een aantal aangenomen waarden, gebaseerd op cijfers en ervaringen uit de praktijk.

De aangegeven besparing is slechts een indicatie en hieruit kunnen geen rechten worden verleend. Wij nemen graag contact met u op om nadere voorwaarden, tarieven en individuele voordelen met u te bespreken.

Meer in Klanten

Wat is Shell Truckwash?

Shell Truckwash is een uniek landelijk truckwash-netwerk van ruim 200 waslocaties, tot stand gekomen in samenwerking met partner Alles Voor Je Truck B.V.

Shell Truckwash formulier

Stuur mij meer informatie over hoe ik deze besparingen kan realiseren.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.