In veel Europese landen wordt tol geheven over het wegennetwerk. Met de Shell Card kunt u in alle grote Europese landen tol en wegenbelasting betalen. Hierdoor hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan uw Shell-factuur toegevoegd.

Zorg ervoor dat u Shell Card kiest als uw hoofdpartner voor tol- en wegbetalingen, zodat u kunt genieten van een complete reeks voordelen:

  • Alle tol- en wegenbelasting-gerelateerde kosten zijn zichtbaar op uw Shell-factuur, meestal naast uw brandstofkosten.
  • Een enkele kredietbeoordeling is vereist, zodat u later eenvoudig al uw tol-gerelateerde rekeningen in Europa met een enkele betaling kunt voldoen, ongeacht het aantal betrokken landen.
  • Met onze kaart met diensten voor onderweg ziet u eenvoudig welke dienst in welk Europees land beschikbaar is.
  • Met de tol-registratietool kunt u zich snel en eenvoudig registreren voor steeds groeiende reeks aan Europese tolbetalingsmethoden, zoals de InterRoute+ Box en de nieuwe Viapass.
  • Aanvullende rapporten zijn beschikbaar. Op deze manier kunt u uw routes optimaliseren.
  • Indien van toepassing kan de btw teruggevraagd worden, samen met de btw op uw brandstofaankopen.
  • Wij adviseren u indien u (indien van toepassing) over aantrekkelijke kortingen op uw tolbetalingen.We geven u graag tips over de betaalmethode die het voordeligst is voor de routes die uw voertuigen afleggen.
  • We zullen u advies geven over de van toepassing zijnde registratieprocedures, indien deze worden vereist door de tolexploitanten.
  • Tenslotte krijgt u met de Shell Card toegang tot alle nieuwe ontwikkelingen -  Het aanbod zal zich snel uitbreiden naar nog meer landen en daarmee ook nieuwe wegenbelastingsystemen.

 

Ga naar de kaart met diensten voor onderweg Ga naar de tol-registratietool

Meer in Klanten

Kaart met diensten voor onderweg

Bekijk onze kaart met alle diensten voor onderweg.

HULP BIJ PECH ONDERWEG

Betrouwbare hulp bij pech onderweg en veiligheidsservices in bijna 40 Europese landen.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.