Shell SmartPay voor uw wagenpark

Na activatie van Shell SmartPay kunnen Shell Card gebruikers direct via hun smartphone een tankbeurt betalen. Als eerste stap dient het juiste pompnummer te worden ingevuld. Aan de hand van de locatie van de smartphone (o.b.v. GPS coördinaten) zal vervolgens het Shell station getoond worden. De pomp zal hierna worden vrijgegeven en de tankbeurt kan gestart worden. Zodra de tankbeurt voltooid is, wordt de betaling verwerkt en ontvangt de Shell Card gebruiker digitaal het betaalbewijs.

SHELL SMARTPAY GEBRUIKEN DOET U IN 3 STAPPEN

  • Dien een aanvraag in voor Shell SmartPay via de Shell App

  • Beheer Shell SmartPay aanvragen in Shell Fleet Hub

  • Gebruik Shell SmartPay om voor een tankbeurt te betalen

Shell SmartPay in beeld

Nieuwsgierig geworden naar Shell SmartPay? Kijk dan onderstaande video over de ervaring van Bouwvervoer B.V. met Shell SmartPay.
De tweede video laat stap voor stap zien hoe u zich gemakkelijk kunt registreren voor Shell SmartPay. Veel kijkplezier! 

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Klik hier voor veelgestelde vragen over Shell SmartPay

Download de Shell SmartPay brochure

Gedetailleerde uitleg over het registratieproces – klik hier

Goed om te weten over Shell SmartPay

  1. Shell SmartPay werkt alleen in combinatie met een actieve Shell Card op de momenteel deelnemende Shell-stations (>300 Shell-stations).
  2. Het gebruik van smartphones is niet toegestaan buiten op het voorterrein van het Shell-stations. Start en voltooi daarom de tankbeurt vanuit het voertuig (motor uit).
  3. Het is belangrijk dat de Shell Card gebruiker eerst een aanvraag voor Shell SmartPay heeft gedaan via de Shell App. Het is dus niet mogelijk voor de wagenparkbeheerder om Shell SmartPay te activeren voordat de aanvraag door de Shell Card gebruiker is ingestuurd.

DOWNLOAD NU DIRECT DE APP

Meer in Klanten

Shell Telematics – direct data over uw verbruik

Verlaag uw totale wagenparkkosten (TCO) door op een eenvoudige en kosteneffectieve manier inzicht te krijgen in het vebruik van uw wagenpark. Shell Telematics, voor elk type wagenpark.

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.