Shell SmartPay voor uw wagenpark

Na activatie van Shell SmartPay kunnen Shell Card gebruikers direct via hun smartphone een tankbeurt betalen. Aan de hand van de locatie van de smartphone (o.b.v. GPS coördinaten) zal het Shell station getoond worden. Door het kiezen van het juiste pompnummer wordt de pomp vrijgegeven en kan de tankbeurt gestart worden. Zodra de tankbeurt voltooid is, wordt de betaling verwerkt en ontvangt de chauffeur digitaal het betaalbewijs.

SHELL SMARTPAY GEBRUIKEN DOET U IN 3 STAPPEN

  • Koppel uw Shell Card aan de Shell App

  • Activeer Shell SmartPay in Shell Fleet Hub

  • Gebruik Shell SmartPay om voor een tankbeurt te betalen

Uitleg over het registratieproces vindt u onder veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Klik hier voor veelgestelde vragen over Shell SmartPay

 

Goed om te weten over Shell SmartPay

  1. Shell SmartPay werkt alleen in combinatie met een actieve Shell Card op de momenteel deelnemende Shell-stations (>300 Shell-stations).
  2. Het gebruik van smartphones is niet toegestaan buiten op het voorterrein van het Shell-stations. Start en voltooi daarom de tankbeurt vanuit het voertuig (motor uit).
  3. Het is belangrijk dat de chauffeur zich eerst heeft aangemeld voor Shell SmartPay via de Shell App. Het is niet mogelijk om eerst e-mailadressen te registreren via Shell Fleet Hub.

DOWNLOAD NU DIRECT DE APP

Meer in Klanten

Shell Telematics – direct data over uw verbruik

Verlaag uw totale wagenparkkosten (TCO) door op een eenvoudige en kosteneffectieve manier inzicht te krijgen in het vebruik van uw wagenpark. Shell Telematics, voor elk type wagenpark.

Altijd een Shell-station bij u in de buurt

Het internationale netwerk van Shell-stations is het grootste ter wereld – waar u ook bent, er is altijd wel een Shell-station bij u in de buurt. Met de handige Shell site locator zoekt u eenvoudig het Shell-station van uw voorkeur.

Zakelijk CO₂-neutraal rijden. Nu kan het.

Wellicht kunt u op dit moment nog niet overstappen op een alternatieve brandstof, maar wilt u toch de impact van uw CO₂-emissies verminderen. Shell biedt de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot van uw wagenpark te compenseren. Met uw bijdrage worden wereldwijde CO₂-compensatieprojecten gesteund.