Voor transportbedrijven neemt brandstof soms bijna 30 procent van de operationele kosten voor rekening. Daarnaast is er een groot gezamenlijk belang om de uitstoot van voertuigen te beperken. Shell biedt met deze nieuwe samenwerking een compleet scala aan telematica-oplossingen, waarmee tanktransacties, voertuig- en chauffeurgegevens geanalyseerd worden. Deze gegevens worden weergegeven in gebruiksvriendelijke en duidelijke rapportages met concrete verbeterpunten.

Door het bundelen van Shell’s expertise op het gebied van brandstoffen, brandstofkaarten en wagenparkbeheer en de kennis van de partners met betrekking tot telematica-oplossingen, kan elk bedrijf, ongeacht het wagenparktype, profiteren van de geïntegreerde brandstof- en wagenparkbeheerdiensten om zo de brandstofefficiëntie te helpen verbeteren.

Iedere leverancier brengt zijn eigen expertise in de samenwerking. Op deze manier is Shell in staat op maat gemaakte, innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de wensen van zijn klanten.

“Onze klanten geven aan dat telematica essentieel is voor een goed beheer van het wagenpark”, zegt Robert Springer, Sales Manager Shell Commercial Fleet Nederland. “Na uitgebreid onderzoek over de continu veranderende behoeften van onze klanten en een evaluatie van de verschillende producten en diensten op Europees niveau, hebben we besloten dat deze drie specialisten de meest complete telematica-oplossingen bieden die voorzien in de behoeften van onze klanten. De leveranciers met wie we samenwerken zijn voorlopers in hun vakgebied en we zijn trots dat we deze samenwerkingen kunnen aanbieden.”

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen.

Shell Mobility

Shell introduceert Shell Mobility: Samen met uw Shell Card heeft u een complete mobiliteitsoplossing in handen. Dit bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal.