LNG-laadplek in Rotterdamse haven voor Shell

21 Dec 2016

Gate terminal en haar aandeelhouders Gasunie en Vopak hebben met het Havenbedrijf Rotterdam en haar eerste klant Shell met trots de uitbreiding van de LNG-terminal op de Rotterdamse Maasvlakte gevierd.

Grootste Shell-station ter wereld officieel geopend

08 Jun 2016

Speciale innovaties voor professionele chauffeur uitgangspunt bij renovatie. Shell Luxemburg opent 8 juni 2016 officieel het grootste Shell-tankstation ter wereld na een uitgebreide renovatie. Het vernieuwde complex is ontworpen om nog beter in te spelen op de behoefte van chauffeurs en biedt onder meer uitgebreide voorzieningen voor de rustpauze en een versneld tanksysteem waarmee de bijtanktijd tot 50% kan worden verkort.

Europese uitbreiding voor Shell Truckwash

16 Feb 2016

AVJT Roadservices en Shell breiden het unieke truckwash- en tankcleaningnetwerk internationaal uit. Binnenkort kunnen euroShell Card-houders terecht bij tal van aangesloten truckwashbedrijven in Europa voor het wassen van bedrijfswagens.

Shell klaar voor nieuwe kilometerheffing in België

25 Jan 2016

Vanaf 1 april 2016 treedt in België het nieuwe tolsysteem voor vrachtwagens met een gewicht hoger dan 3,5 ton in werking: Viapass. Shell is klaar voor de transitie naar dit nieuwe systeem en zal alle klanten die in aanmerking komen bijstaan.

Meer in Over ons