Truckwashbedrijven in België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Polen worden onderdeel van het netwerk. Bij al deze locaties worden de internationale Shell Cards geaccepteerd. Tevens worden internationale Shell Cards van buitenlandse vestigingen vanaf medio maart 2016 ook in Nederland geaccepteerd voor truckwash en tankcleaning.

Dennis van Veggel, directeur van AVJT Roadservices: “In Nederland hebben we in samenwerking met Shell een fijnmazig truckwashnetwerk opgezet. Wij zijn trots op het feit dat we nu services op Europees niveau kunnen aanbieden. De uitbereiding van het netwerk betekent dat Shell Card-houders nu ook buiten de landsgrenzen profiteren van meer flexibiliteit, verlichting van de administratieve lasten en minder omrijkilometers. Geholpen door het online managementsysteem kunnen Shell Card-houders hun truckwashactiviteiten eenvoudig beheren en beheersen. Behalve beter inzicht, biedt dit bedrijven tevens een besparing op de indirecte waskosten van vrachtwagens, bestelauto’s en bussen. We beschouwen het als een belangrijke stap dat we met de internationale uitbreiding van het netwerk een bijdrage kunnen leveren aan het vereenvoudigen en automatiseren van het truckwassen buiten Nederland, voor zowel Nederlandse als buitenlandse vervoerders.”

Over het truckwashnetwerk

Op vertoon van de AVJT Card of geactiveerde Shell Card worden bedrijfswagens voor een aantrekkelijk en vast tarief gewassen bij de aangesloten truckwashbedrijven. Inmiddels zijn er al ruim 220 wasstraten aangesloten. Via het online truckwashmanagementsysteem  is uitgebreide informatie over de wasbeurten beschikbaar, evenals een volledig gespecifieerde factuur.

Meer informatie:

www.shell.nl/truckwash

https://www.avjtroadservices.com

Meer in Klanten

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen.

Shell Mobility

Shell introduceert Shell Mobility: Samen met uw Shell Card heeft u een complete mobiliteitsoplossing in handen. Dit bespaart uw onderneming tijd en geld. Gemak, flexibiliteit, besparingen en duurzaamheid staan centraal.