Haal het meeste uit uw gegevens

Fuel card integration

1: Integratie van tankpassen

De Shell Card is een eenvoudige en veilige manier om brandstof te kopen en uitgaven bij te houden, en u te verbinden met een van de grootste brandstofnetwerken ter wereld. Het combineren van tankpas- en voertuiggegevens van uw boordapparaat betekent meer hulp om een van uw hoogste bedrijfskosten te beheren.

Secure storage & analysis

2: Veilige opslag & analyse

We verzamelen uw transactie-, voertuig- en chauffeurgegevens en slaan deze veilig op in de cloud (we zijn volledig GDPR-compliant), zodat u volledig inzicht hebt in de huidige en voorafgaande activiteiten van uw wagenpark. De ruwe gegevens worden verwerkt en omgezet in real-time, bruikbare inzichten. Onze adviesaanpak zorgt voor een oplossing die aansluit bij uw bedrijfsmodel - het bieden van de inzichten die u nodig hebt, en niet u overvallen met onnodige informatie.

Fleet Manager’s overview

3: Overzicht wagenparkbeheerder

Met deze rapporten kunt u snel reageren op belangrijke informatie. U kunt bijvoorbeeld chauffeurscoaching initiëren om de veiligheid van de bestuurder te verbeteren en ongevallen te verminderen of efficiëntere routes voor uw chauffeurs te vinden.

De voordelen van Shell Telematics in één oogopslag

 • Fuel card integration

  Integratie van tankpassen

  Shell Card-gegevens worden automatisch ingevoerd in gebruiksvriendelijke rapporten, zoals brandstofefficiëntie, stationair draaiende caserapporten en het Advanced Fuel Analytics-rapport van Shell dat kan helpen bij het opsporen van frauduleuze transacties.

 • Live map and vehicle tracking

  Live kaart en voertuig tracking

  Volg live de GPS-locatie en beweging van alle voertuigen met satellietkaartweergave, Google Street View in bijna realtime, met live verkeersinformatie.

 • Journey history

  Reisgeschiedenis

  Bekijk alle ritten die zijn gemaakt met datum, tijd, start- en finishlocaties, rijtijd en afgelegde afstand en vergelijk geplande versus werkelijke routes om de routeoptimalisatie te verbeteren.

 • Driver performance

  Prestaties van de bestuurder

  Bekijk de rijvaardigheidsscore van elke bestuurder op basis van de lengte en ernst van de snelheidsovertredingen, acceleraties, stationair draaien en remgebeurtenissen.

 • Vehicle performance

  Voertuig prestaties

  Ontvang tijdige onderhoudsherinneringen, rapporten over brandstofefficiëntie en vertaalde motorfoutcodes om problemen vroegtijdig op te sporen en reparaties proactief te plannen.

 • Business/private mileage

  Zakelijke/privékilometers

  Ontvang rapporten waarin alle ritten door chauffeurs worden uitgesplitst om zakelijke en privé gereden kilometers te kunnen onderscheiden.

 • Geo-fencing

  Geo-fencing

  Stel reisperimeters in voor voertuigen en ontvang waarschuwingen wanneer voertuigen hun aangewezen gebieden verlaten.

 • Electric Vehicle (EV) ready

  Elektrisch voertuig (EV) klaar

  Monitor de prestaties van uw elektrische voertuigen met EV-specifieke rapportage, waaronder energieverbruik van EV rijden en EV met real-time batterij opladen percentage rapporten. Geschikt voor de meeste elektrische en hybride voertuigen.*

  *Afhankelijk van leeftijd en model

Vind het juiste plan voor u

Met onze bundelopties kunnen we u helpen bij het selecteren van het juiste niveau van gegevens dat het beste aansluit bij uw bedrijf en budget - en Shell Card monitoring is altijd inbegrepen.

Een gesprek aanvragen

Toegang tot uw inzichten, waar u ook bent

Dynamic Data
Online portal

Online portal

Onze gebruiksvriendelijke portal brengt al uw belangrijke informatie samen en geeft u 24/7 toegang tot uw gegevens.


In your pocket

In jouw zak

Gebruik de Shell Telematics-app om direct toegang te krijgen tot uw wagenparkinformatie en gegevens van elke locatie bij te werken. Volg één voertuig, of duizenden, vanaf uw smartphone of tablet. *Binnenkort beschikbaar op geselecteerde markten.


Driver app

Bestuurder app

Voldoe aan de nalevingsregelgevingen en help de productiviteit en de veiligheid van de bestuurder te verbeteren door bestuurders een eenvoudige manier aan te bieden om voertuigen te inspecteren, reistijd bij te houden, en meer vanaf hun smartphone of tablet. *Binnenkort beschikbaar op geselecteerde markten.


   

Meer informatie over Shell Telematics

Het Shell Telematics Voordeel

Ontdek hoe we telematica eenvoudig maken, deskundig advies aanbieden voor de de juiste oplossing voor u, en het bieden van duidelijke inzichten om u te helpen het beste uit uw wagenpark te halen.

Wat is telematica? Een gids voor hoe het uw bedrijf kan helpen

Niet alle telematica-oplossingen zijn hetzelfde. Lees onze tips voor het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf.