Vind het juiste plan voor u

Met onze bundelopties kunnen we u helpen bij het selecteren van het juiste niveau van gegevens dat het beste aansluit bij uw bedrijf en budget - en Shell Card monitoring is altijd inbegrepen.

Een gesprek aanvragen

Toegang tot uw inzichten, waar u ook bent

Dynamic Data
Online portal

Online portal

Onze gebruiksvriendelijke portal brengt al uw belangrijke informatie samen en geeft u 24/7 toegang tot uw gegevens.


In your pocket

In jouw zak

Gebruik de Shell Telematics-app om direct toegang te krijgen tot uw wagenparkinformatie en gegevens van elke locatie bij te werken. Volg één voertuig, of duizenden, vanaf uw smartphone of tablet. *Binnenkort beschikbaar op geselecteerde markten.


Driver app

Bestuurder app

Voldoe aan de nalevingsregelgevingen en help de productiviteit en de veiligheid van de bestuurder te verbeteren door bestuurders een eenvoudige manier aan te bieden om voertuigen te inspecteren, reistijd bij te houden, en meer vanaf hun smartphone of tablet. *Binnenkort beschikbaar op geselecteerde markten.


   

Meer van Shell Fleet Solutions

Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of internationaal opereert, profiteer net als miljoenen klanten wereldwijd van de meer dan 50 jaar Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.

Het wagenpark van de toekomst

Download hier vrijblijvend het rapport van Shell over het wagenpark van de toekomst om te begrijpen hoe de sector verandert en hoe dit van invloed kan zijn op uw bedrijf.

Shell Card Tankpas Aanvragen

De Shell Card biedt voordelen voor elke type wagenpark. Wij matchen u graag met het beste aanbod op basis van uw wagenpark. Volg de instructies en wij doen u direct een aanbod of nemen contact met u op.