Vraag uw euroShell Card aan

<40,000L* brandstof per jaar

Als uw benodigd volume op jaarbasis minder is dan 40.000 liter zal FleetCor Technologieën B.V. uw contractpartner worden. FleetCor, een partner van Shell, is een bedrijf dat wereldwijd leider is op het gebied van commerciële tankpassen en gespecialiseerde betalingsproducten voor kleine tot middelgrote wagenparken. Uiteraard blijft u via FleetCor profiteren van de euroShell Card, de kwaliteitsbrandstoffen en het uitgebreide netwerk van stations.

*Om u te helpen uw keuze te maken, schatten we dat een auto ongeveer 2.000 liter brandstof per jaar gebruikt

>40,000L* brandstof per jaar

De euroShell Card biedt onze bedrijfsklanten een veilige en efficiënte manier om brandstoffen te kopen en gebruik te maken van een reeks andere geweldige aanvullende diensten. Dankzij meer dan 50 jaar aan expertise op het gebied van brandstofkaarten en een van de grootste netwerken van stations ter wereld bent u met een euroShell Card verzekerd van beter beheer en meer gemak en veiligheid.

*Om u te helpen uw keuze te maken, schatten we dat een auto ongeveer 2.000 liter brandstof per jaar gebruikt

Meer in Klanten

euroShell Card voor trucks en bussen

Of u nu nationaal of internationaal opereert, met de euroShell Card hebt u toegang tot het grote vrachtwagen aangepaste netwerk, de expertise en de kwaliteitsbrandstoffen van Shell.

euroShell Card for diplomats

This euroShell Card is designed for official use by embassies and diplomats, who are entitled to a quota of tax-free fuel. Shell is working together with FORAX to deliver this service; this is why for applications and enquiries you will be redirected to the FORAX website.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.