Uw partner voor een optimaal wagenparkbeheer

Shell Card Online

Met Shell Card Online, onze innovatieve online tool, kunt u snel en eenvoudig de tankpassen van uw wagenpark beheren. U heeft toegang tot uw facturen en op maat gemaakte rapportages. Tevens kunt u alerts instellen en kaarten bestellen en blokkeren.

Diensten voor onderweg

Gebruik uw euroShell Card om allerlei diensten voor onderweg te betalen; van tolwegen en overtochten met de veerboot tot btw-terugvordering en hulp bij pech door heel Europa.

Shell Truckwash

Shell Truckwash is een uniek landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties, waar u uw voertuigen tegen een vast tarief kunt laten wassen en vervolgens kunt afrekenen met de euroShell Card. Hiermee kunt u tijd en administratieve rompslomp besparen en behoudt u altijd optimale controle over uw wassingen.

Beveiligingsfuncties

Fraude vormt een grote bedreiging voor uw bedrijf en voor Shell. Vandaar dat Shell een uitgebreid aanbod aan beveiligingsfuncties biedt voor de euroShell Card; van unieke pincodes voor tankpassen tot de mogelijkheid kaartgebruik te beperken. Zodat u met een gerust hart uw bedrijf kunt runnen.

Shell Prodrive

Shell Prodrive is een samenwerking van Shell en Prodrive Learning. Als euroShell Card-houder kunt u nu profiteren van succesvolle diensten als de FuelScan, online trainingen en de FuelChallenge om te helpen uw berijders veiliger en zuiniger te laten rijden.

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Met de Shell Truckwash Voordeelcalculator kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van wat u met Shell Truckwash per jaar kunt besparen, ten opzichte van het wassen bij niet-aangesloten waslocaties.

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Featured content

Tunnels en bruggen

Met uw euroShell Card kunt u tol voor tunnels en bruggen in de belangrijkste Europese landen betalen.

Wat is Shell Truckwash?

Shell Truckwash is een uniek landelijk truckwash-netwerk van ruim 200 waslocaties, tot stand gekomen in samenwerking met partner Alles Voor Je Truck B.V.