Uw voertuigen voordelig en efficiënt wassen met Shell Truckwash

Wat is Shell Truckwash?

Shell Truckwash is een uniek truckwash-netwerk van méér dan 110 waslocaties, tot stand gekomen in samenwerking met partner Alles Voor Je Truck B.V. Hier kunt u uw voertuigen tegen een scherp tarief laten wassen en vervolgens kunt u afrekenen met de euroShell Card. Hiermee bespaart u tijd en administratieve rompslomp en behoudt u altijd optimale controle over uw wassingen.

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Met de Shell Truckwash Voordeelcalculator kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van wat u met Shell Truckwash per jaar kunt besparen, ten opzichte van het wassen bij niet-aangesloten waslocaties.

Shell Truckwash formulier

Wilt u meer weten over hoe u besparingen en administratieve vereenvoudigingen kunt realiseren met Shell Truckwash? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde artikelen

Beveiligingsfuncties

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is, kaartbeveiliging is van het grootste belang. Daarom vormt beveiliging een belangrijk onderdeel van de euroShell Card.

Shell Prodrive

Shell Prodrive is een samenwerking van Shell en Prodrive Learning. Prodrive Learning is dé expert in Nederland op het gebied van verbetering van het rijgedrag. Als euroShell Card houder kunt u nu profiteren van succesvolle diensten als de FuelScan, online trainingen en de FuelChallenge tegen aantrekkelijke tarieven!

Tol- en wegenheffing

Als u goederen naar diverse landen transporteert, hebt u waarschijnlijk stapels bonnetjes van tolbetalingen liggen. Met een euroShell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan de factuur voor uw gehele wagenpark toegevoegd.