Shell Truckwash is een uniek landelijk truckwash-netwerk van ruim 110 waslocaties, tot stand gekomen in samenwerking met partner Alles Voor Je Truck B.V. Via het netwerk kunt u tegen aantrekkelijke vaste tarieven uw vrachtwagens, bussen en bestelauto’s laten wassen op meer dan 110 waslocaties. Shell Truckwash biedt u volledige inzage in en controle over de wasbeurten van uw voertuigen, waarmee u veel tijd en geld bespaart.

Bereken direct uw voordeel

Ga naar de Shell Truckwash Voordeelcalculator

Tankcleaning

Naast het wassen van vrachtwagens, bussen en bestelauto’s, is het ook mogelijk om met Shell Truckwash professionele en gecertificeerde tankcleaning te laten doen. Op inmiddels elf locaties in Nederland kunt u uw tanks laten reinigen; onder andere voor chemische producten, voedsel en speciale bulk. Deze reinigingen worden uitgevoerd met bijbehorende vereiste certificaten en worden tevens overzichtelijk op de euroShell factuur gespecificeerd.

Het volgnummer van bijbehorende reinigingscertificaten wordt duidelijk vermeld op uw factuurspecificaties en via ons overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online dashboard hebt u altijd realtime inzage in alle historie-overzichten met bijbehorende managementinformatie.

Economy-netwerk

euroShell-klanten kunnen exclusief gebruik maken van het economy-netwerk. Binnen dit netwerk, waaraan méér dan 60 Shell Truckwash-locaties deelnemen, profiteren euroShell-klanten van een extra korting op de gangbare tarieven. Deze korting geldt voor verschillende types voertuigen en wasprogramma’s in het segment "zware voertuigen".

De voordelen van Shell Truckwash op een rij

 • Toegang tot méér dan 110 waslocaties in Nederland
 • Gecertificeerde tankcleaning op méér dan 10 locaties in Nederland
 • Geen losse rekeningen of bonnetjes meer in uw administratie
 • Alle wasbeurten gespecificeerd op uw brandstofnota
 • Uniek online platform met gedetailleerde managementinformatie
 • Gecontroleerd wassen door middel van e-mailalerts en frequentiebeheer
 • Voorkomt fraude door gebruik van kentekenregistratie
 • Een uniform landelijk tarief voor alle wasbeurten
 • Nog meer besparing door het economy-netwerk voor euroShell-klanten
 • Voor vrijwel alle soorten bedrijfswagens mogelijk; dus niet alleen voor trucks
 • Altijd een realtime sluitende HACCP-registratie
 • Milieuvriendelijker wassen door effectief water- en vuilmanagement op de waslocaties

Aanmelden voor Shell Truckwash

Meld u zich vandaag nog aan voor Shell Truckwash. Als euroShell klant kunt u dat direct en eenvoudig doen via het aanvraagformulier (u wordt doorgelinkt naar de website van Alles voor je Truck B.V.).

Meer in Klanten

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Met de Shell Truckwash Voordeelcalculator kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van wat u met Shell Truckwash per jaar kunt besparen, ten opzichte van het wassen bij niet-aangesloten waslocaties.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.