Shell Diala-producten

Shell Diala

Kies uit ons Diala-gamma elektrische oliën om de allerbeste bescherming voor uw dure bedrijfsgoederen te vinden.

Brochure Downloaden

L & Z-transformatoren besparen € 22,290 met transformatorolie van een hogere kwaliteit *

Het Duitse bedrijf L & Z Transformatoren is gespecialiseerd in het onderhoud, de reparatie en de verwijdering van elektrische systemen. De kernactiviteit omvatte service en recycling van transformatoroliën. Het bedrijf, dat sinds 1984 conventionele transformatoroliën gebruikte, observeerde tijdens olie-opwerking dat het de neiging had te schuimen tijdens vacuümbehandeling; Als gevolg hiervan moest het onderhoudsproces worden gestopt totdat het schuim was opgelost. L & Z vroeg Shell Lubricants om advies over het verkorten van de verwerkingstijd en het verhogen van de efficiëntie.

De oplossing

De technische experts van Shell Lubricants hebben een uitgebreide beoordeling van het proces uitgevoerd en Shell Diala S4 ZX-I aanbevolen, dat minder neiging heeft om te schuimen dan conventionele transformatoroliën.

De resultaten

  • Het bedrijf behaalde een besparing van € 22.290 per jaar als gevolg van de verminderde tijd besteed aan het onderhoudsproces.
  • 10% geschatte tijdwinst bij onderhoud dankzij de lagere schuimneiging van Shell Diala S4 ZX-I.
  • Verhoogde beschikbaarheid van het systeem verbetert de L & Z-services voor klanten.

De perfecte partner voor EDF Heysham 2 Power Station

De Gas-to-Liquids (GTL) -technologie van Shell helpt de prestaties, het leven en de betrouwbaarheid van transformatoren te verbeteren. Lees hier over de voordelen die EDF kon behalen door over te schakelen naar de Shell Diala S4 ZX-I transformatorolie.

Lees hier de EDF Testimonial

 

* De aangegeven besparingen zijn afhankelijk van het berekeningsjaar en deze locatie. Deze berekeningen kunnen van tijd tot tijd variëren, afhankelijk van de locatie; beïnvloedende factoren zijn b.v. Toepassing, bedrijfsomstandigheden, momenteel gebruikte producten, staat van de apparatuur en onderhoudspraktijken. Verdere details op aanvraag

Case Studies

Motorenbedrijf, Thailand

Door over te schakelen op Shell Gadus S2 V220 konden de kosten voor het vervangen van de ingesloten tandwielen bij 18 van de industriële robotten worden voorkomen. Totale besparing: USD 154.286.

IPM Construction, Filippijnen

Door hun wiellagersmeermiddel te vervangen door Shell Gadus S3 V220C 3 bespaarde IPM Construction USD 63.150 per jaar.

Dongying kunststofplatenfabriek, China

De Dongying kunststofplatenfabriek wilde de bedrijfs- en onderhoudskosten voor haar productielijn verlagen. Door gebruik te maken van Shell Gadus voor het smeren van de lagers bespaarde het bedrijf USD 9.848 per jaar.

Southern Steel Corp, Vietnam

Door over te schakelen op Shell Gadus kon dit staalbedrijf het aantal storingen verminderen en de bedrijfstijd verbeteren. Resultaat: een jaarlijkse besparing van USD 5.145.

International Hard Rock Mine, Peru

Shell Gadus verlengt de levensduur van apparatuur voor ondergrondse mijnbouw en dit kan een besparing opleveren van USD 189.800.

Advies en tips

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Gegevensbladen

Belangrijke technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten vindt u op www.epc.shell.com.