Recente persberichten

Zonnepark Shell Moerdijk maakt energietransitie tastbaar

06 Dec 2018

Op Shell Moerdijk gaat één van Nederlands grootste zonneparken begin 2019 stroom leveren aan het chemiecomplex. In slechts 35 dagen tijd werden 76.000 zonnepanelen geïnstalleerd. “Dit is een zichtbare en concrete stap voor Shell Moerdijks energietransitie,” zegt Richard Zwinkels, General Manager van Shell Moerdijk.

Reactie Shell op berichtgeving in Trouw

29 Nov 2018

“Ik vind het belangrijk om heel duidelijk te zijn: Shell volgt de belastingregels die voor alle bedrijven in Nederland gelden,” zegt Marjan van Loon, President-Directeur van Shell Nederland. “En de Belastingdienst weet precies wat wij doen. Daar hoort het gesprek over onze belastingaangifte ook thuis, niet in de krant. Shell wil zo transparant mogelijk zijn, maar we laten ons niet dwingen op basis van anonieme bronnen vertrouwelijke informatie op straat te gooien.”

Recordaantal bezoekers op Generation Discover festival

21 Oct 2018

Ruim 35.000 bezoekers gingen de afgelopen vijf dagen op ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap en technologie op het Haagse Malieveld. Het Generation Discover festival, georganiseerd door initiatiefnemer Shell en twintig aangesloten partners, stond dit jaar in het teken van de internationale duurzaamheidsdoelstellingen en was grootser opgezet dan ooit. Met een recordaantal aanwezigen genoot het jaarlijkse evenement veel belangstelling. Vanaf volgend jaar zal het interactieve festival iedere keer in een andere stad plaatsvinden, om nog meer ontdekkers van de toekomst te inspireren.

Venster

Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland. Het blad wordt kosteloos verspreid onder mensen met een speciale belangstelling voor de ontwikkelingen in de energiewereld en de activiteiten van Shell in Nederland en Royal Dutch Shell.

Lees Venster online

Zie ook

Annual Reports and publications

The 2017 Annual Report and Form 20-F, 2017 Sustainability Report and the 2017 Investors' Handbook are now available for online reading and as PDF download.

Shell Nieuwsbrief

Het laatste nieuws van Shell in uw mailbox of op uw mobiel. Altijd, overal op de hoogte.