De BestGraduates Top-100 is een nieuw initiatief van het blad voor studenten, Memory Magazine. De ranglijst kwam tot stand in samenwerking met een onafhankelijk consultancybureau en Arne van der Wal, die in het verleden hoofdredacteur was van de Quote Specials. De kandidaten uit de ranglijst zijn volgens de organisatie zonder uitzondering high potentials die een succesvolle carrière tegemoet kunnen zien.

Op basis van de resultaten van een uitgebreide vragenlijst, die ook bij Shell werd verspreid onder de graduates van de afgelopen drie jaar, kwam de uiteindelijke selectie van de kandidaten tot stand. Belangrijke zaken in de enquête waren onder meer bovengemiddelde studieprestaties, zelfontplooiing, sollicitatiekracht, functiezwaarte, buitenlandervaring en carrièreontwikkeling.

Campus Marketing Manager Annelot Fluitman van Shell Recruitment feliciteert de 26 collega’s die in de Top-100 staan. “Het is hartstikke leuk voor hen, en het toont aan dat Shell er in blijft slagen om toptalent aan zich te binden.”