Tweederde van de Nederlanders ervaart een negatief effect van de donkere dagen op hun humeur in de ochtend, zo blijkt uit onderzoek.* Shell en Philips willen in de overgang naar de wintertijd een handje helpen door mensen die in pyjama komen tanken een Philips Wake-Up Light cadeau te geven.

De Wake-Up actie, die geldt voor de eerste 150 klanten die minimaal 25 liter brandstof tanken, vindt plaats bij Shell tankstation Floraplein in Eindhoven op maandag 31 oktober tussen 6.00 en 7.30 uur.

Met deze Wake-Up actie wordt een recent gestarte samenwerking gevierd: tot en met 11 januari 2012 ontvangt iedereen die minimaal 25 liter tankt bij Shell, een Shell kortingsvoucher voor korting op ruim zestig Philips producten. Op vrijdag 28 oktober kan ook in de regio Utrecht van deze Wake-Up actie geprofiteerd worden door tussen 6.00 en 7.30 uur in pyjama te tanken bij Shell tankstation De Wetering.

Tank tot 50% korting op Philips producten

Tanken bij Shell is tanken tot 50% korting op ruim zestig Philips producten. Hoe vaker iemand tankt, hoe hoger de korting. Bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter Shell brandstof ontvangt de klant een Shell kortingsvoucher. De Shell kortingsvouchers zijn in te wisselen tot en met 31 januari 2012.

Naast de kortingsactie van Shell en Philips valt er bij Shell tankstations nog veel meer te besparen. De Euro 95 en Diesel van Shell heet Shell FuelSave, dat is de zuinige Euro 95 en Diesel die niet meer kost. Met deze brandstof besparen consumenten, omdat ze meer uit elke druppel brandstof halen.

Wintertijd

Ieder jaar is het wennen aan de wintertijd. Een Philips Wake-Up Light helpt mensen om de dag gemakkelijker te beginnen en daarmee fris de auto in te stappen. De meeste mensen voelen zich 's zomers, als de zon schijnt en ze vaak buiten kunnen zijn, actiever en fitter dan anders. Zon- en daglicht geeft ons energie.

Met de wintertijd breekt de tijd van de donkere dagen weer aan. Blootstelling aan het juiste soort licht kan ons helpen een prettig dagritme te vinden of gemakkelijker wakker te worden.

Adressen deelnemende Shell tankstations

Shell tankstation De Wetering Utrecht: Proostwetering 90, Utrecht

Shell tankstation Floraplein Eindhoven: Floraplein 15, Eindhoven

Shell Mediacontacten
Telefoon: 070 – 377 87 50

*Het onderzoek is in opdracht van Philips uitgevoerd onder een steekproef van 1000 respondenten per land door middel van online en telefonische enquêtes, afhankelijk van de markt (telefonische enquête werd uitgevoerd in Duitsland en de online enquête in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk). Meer informatie over het onderzoek is verkrijgbaar via Philips.