Plezierige snelwegtoiletten

“2theloo bij Shell is een fantastisch concept en sluit geheel aan bij onze missie. Mensen zijn continu onderweg en zoeken naar een schoon toilet. Dat blijkt niet eenvoudig te zijn. De samenwerking met Shell biedt ons de mogelijkheid om nog meer Nederlanders een plezierige toiletervaring te bieden en kennis te laten maken met de kwaliteit van 2theloo”, aldus Eric Treurniet, CEO 2theloo.

Een bezoek aan 2theloo bij Shell kost vijftig cent. Hiervoor krijgt de klant niet alleen een plezierige en schone toiletervaring, maar ook een kortingscoupon van 50 cent die kan worden ingeleverd bij besteding in de Shell shop. Hier vindt de klant naast de Deli2go broodjes, koffie en welbekende versnaperingen, binnenkort ook een assortiment aan 2theloo producten.

Uit onderzoek 1) blijkt dat klanten op zoek zijn naar betere en schonere toiletten langs de snelweg. “Shell heeft altijd veel zorg besteed aan een goede toiletervaring maar zet met 2theloo een volgende stap. Zo kunnen klanten er altijd zeker van zijn dat ze bij een Shell snelwegstation een mooi en schoon toilet aantreffen. Dit geeft de automobilist en zijn passagiers een extra reden om te stoppen bij Shell”, aldus Linda van Schaik, General Manager Retail Benelux & France.

Vrouw-, kind- en invalidevriendelijk

Shell verwacht dat de nieuwe toiletten met name in trek zullen zijn bij vrouwen. Zij maken vaker gebruik van het toilet en hechten veel waarde aan schone faciliteiten. De nieuwe toiletervaring bij Shell in combinatie met een nieuw aanbod verse en gezonde producten in de shop is er op gericht Shell snelwegstations meer uitnodigend te maken voor deze doelgroep.

Dit geldt ook voor ouders die onderweg zijn. De ruime en hygiënische baby verschoon faciliteiten bieden jonge ouders de mogelijkheid hun kleintje in alle rust te verschonen bij Shell. Verder zijn alle 2theloo vestigingen bij Shell voorzien van een speciale toiletruimte voor invaliden.

Shell heeft inmiddels de toiletdeuren van 2theloo bij Shell geopend bij:

1. A4: Shell Ruygenhoek in Hoofddorp;
2. A9: Shell station Amstelveen NZ;
3. A12: Shell tankstation De Schaars in Arnhem;
4. A12: Shell station Hellevliet in Harmelen;
5. A16: Shell tankstation Sandelingen Oost in Hendrik Ido Ambacht;
6. A27: Shell Hank;
7. A50: Shell tankstation De Somp in Apeldoorn;
8. A58: Shell servicestation Arnemuiden;
9. A58: Shell servicestation Kloosters in Oirschot;
10. A73: Shell station Hondsdiep in Haps.

1) Bron: ANWB onderzoek stopplaatsen, augustus 2009

Shell Mediacontacten

Telefoon: 070–377 87 50