Bezoekers van het Shell servicestation in Nijmegen-Zuid werden zondag tijdens het tanken verrast door één van de bekendste oranjesupporters van Nederland: de oranje indiaan. Gewapend met het nieuwe oranjegadget, de oranje Motorkapleeuw van Shell, was hij op missie. Zijn doel: zorgen dat Nederland massaal achter oranje staat. Hij voorzag alle auto’s daarom van de oranje Motorkapleeuw. Hiermee brullen automobilisten mee voor oranje!

“Als groot supporter van oranje wil ik op iedere mogelijke manier laten zien dat ik achter oranje sta. Met familie, vrienden en bekenden heb ik in één week mijn auto vol weten te sparen met oranje Motorkapleeuwen van Shell,” aldus Graatje Hindriks, oranje indiaan. “Met nog een maand te gaan voordat we de eerste wedstrijd spelen, brul ik alvast het hardst mee voor oranje!”

Plak ‘m op je auto en laat ‘m brullen!

Huizen, straten en pleinen; Nederland kleurt oranje. Deze keer kleurt het ook op de weg oranje. Met een knipoog naar het bekende Jaguar embleem voorop de motorkap, lanceert Shell voor de echte Oranjefans van Nederland de oranje Motorkapleeuw: een oranje leeuw embleem die je op je motorkap, dashboard, fiets etc. kan plakken. Het nieuwe oranjegadget is vanaf nu verkrijgbaar op alle Shell servicestations in Nederland.


De bevestigingsstickers van de oranje Motorkapleeuw zijn gemaakt van autolakvriendelijk materiaal en zijn zeer gemakkelijk op de motorkap van de auto te bevestigen en te verwijderen.

De oranje Motorkapleeuw is tot en met 4 juli 2012 verkrijgbaar voor € 2,50 of 250 Air Miles bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter Shell brandstof. Bovendien geldt: hoe vaker je tankt, hoe meer oranje Motorkapleeuwen je kunt verzamelen. Je kunt maximaal één oranje Motorkapleeuw per transactie aanschaffen. Op = Op.

Shell Mediacontacten
Telefoon: 070–377 87 50