Deze maand introduceert Shell door het hele land Servicetanken op zaterdag. Hiermee keert de bediende benzinepomp terug. Een dienst die past bij het nieuwe service denken van Shell, waarbij de klantbeleving op de Shell stations centraal staat. Uit eigen onderzoek  is namelijk gebleken dat veel automobilisten meer service willen.

Het is immers heel plezierig als iemand anders af en toe voor je tankt! Tijdens deze ‘Service Zaterdag’ nemen speciaal opgeleide medewerkers de servicebewuste klant het tanken uit handen, en maken - net als vroeger - ook de voorruit schoon. Ze controleren desgewenst ook het oliepeil en de ruitenwisservloeistof. Zonder extra kosten, zonder verplichtingen. Servicetanken wordt aangeboden van Leeuwarden tot Barendrecht, van Amsterdam tot Zevenbergen.

‘Shell gaat als eerste landelijk opererende benzinemaatschappij Servicetanken aanbieden, te beginnen op de zaterdag. Dat is immers voor veel mensen een drukke dag, maar je wilt tegelijk ook rustig van je weekend kunnen genieten. Daarom wordt wat extra gemak ongetwijfeld op prijs gesteld’, aldus Linda van Schaik, General Manager Retail Benelux & France.

De ‘Service Zaterdag’ wordt verzorgd door de vaste medewerkers van het tankstation. Shell verwacht dat die herkenbaarheid bijdraagt aan het vertrouwen van de automobilist. Van Schaik: ‘De consument is zo’n persoonlijke service tegenwoordig niet meer gewend, we verheugen ons erop de klant hiermee blij te verrassen.’ In Duitsland en enkele Scandinavische landen is het Servicetanken inmiddels al een groot succes.

Shell Mediacontacten

Telefoon: 070–3778750