Het is de bedoeling dat houders van de euroShell Card straks ook gebruik kunnen maken van onder andere de trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen. Daarnaast moet de mobiliteitsoplossing de beheerder een probleemloze en efficiënte administratie bieden.

Cornelie Hoftijzer, Marketing Manager Shell Commercial Fleet, zegt: “Slim gebruik van verschillende vervoermiddelen en inzicht in vervoersgedrag kan leiden tot lagere vervoerskosten en de mogelijkheid om duurzaamheid te bevorderen.

Dat past bij ons streven om op innovatieve wijze meer goederen en mensen op een zo veilig mogelijke manier te vervoeren, met de laagste belasting voor de omgeving.”

Shell levert hoge kwaliteit brandstoffen, beschikt over één van de grootste netwerken van stations en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten. Radiuz is één van de marktleiders op het gebied van integrale mobiliteitsoplossingen en levert een geavanceerd mobiliteitsnetwerk.

”Door de krachten te bundelen kunnen we ons aanbod aan mobiliteitsoplossingen, die tijd en geld besparen, verder uitbreiden en profiteert de euroShell Card-houder van het beste van twee werelden”, stelt Hoftijzer.