Als gevolg van de coronacrisis zijn mensen veel thuis, of kunnen helemaal het huis niet uit.  Zeker in dat geval is het belangrijk dat dagelijkse boodschappen thuis bezorgd worden. Shell heeft daarom de dienstverlening uitgebreid. U bestelt de essentiële producten via de Deliveroo app, waarna de boodschappen contactloos aan huis geleverd worden.

Wij bieden deze service via Deliveroo op een select aantal Shell-stations, zolang de gedeeltelijke lockdown duurt. 

Veelgestelde vragen

Meer Shell

Shell en COVID-19

Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Ook bij Shell. Hoe gaat Shell om met COVID-19? Hoe probeert het te helpen bij het bestrijden van het virus? In dit dossier: het laatste nieuws over Shell en COVID-19. 

Brandstof voor zorgverleners met een #zorgheldenauto

Shell stelt drie maanden gratis brandstof beschikbaar aan zorgprofessionals die meedoen aan de actie #zorgheldenauto, een initiatief van auto.nl. Zo hebben de zorgverleners niet alleen een gratis auto ter beschikking, ze kunnen ook gratis tanken. Op deze manier helpen Shell en auto.nl mee om zorgverleners hun werk te laten doen dat in deze coronacrisis zo hard nodig is.

Gratis koffie voor vitale beroepen

Veel mensen in vitale beroepen zijn dagelijks keihard bezig om het coronavirus het hoofd te bieden en Nederland draaiende te houden. Al deze helden bieden we van zondag 29 maart tot en met 6 april graag gratis koffie aan bij Shell-stations met een deli2go- of deli by Shell-bakkerij en/of een Shell Select-shop.