Ook in deze tijd willen we weer onze steun geven aan de mensen in vitale beroepen, denk aan zorgmedewerkers, politieagenten en vrachtwagenchauffeurs. Voor hen bieden we daarom vanaf maandag 21 december 2020 weer gratis koffie aan. Het aanbod betreft zowel baristakoffie die geserveerd wordt in de bakkerij als koffie van de zelfbedieningsmachines.

In de Shell-shops bieden we mensen in vitale beroepen gratis koffie, omdat zij het zwaar hebben. Zij kunnen niet thuis blijven, maar werken elke dag keihard om de corona-crisis onder controle te krijgen en/of de maatschappij draaiende te houden. Benieuwd of uw beroep tot de vitale beroepen wordt gerekend? Bekijk de crucialeberoepenlijst bij de Rijksoverheid. Ook de koffie van Starbucks on the Go-machines in de Shell-shops is gratis voor genoemde beroepsgroepen. 

De meeste Starbucks Stores bij Shell-stations zijn ook weer gedeeltelijk geopend. Hier kunt u koffiespecialiteiten bestellen om mee te nemen. Het gratis-aanbod is hier niet van toepassing.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Meer Shell

Shell en COVID-19

Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Ook bij Shell. Hoe gaat Shell om met COVID-19? Hoe probeert het te helpen bij het bestrijden van het virus? In dit dossier: het laatste nieuws over Shell en COVID-19. 

Een steentje bijdragen in tijden van corona

De corona-pandemie (COVID-19) zorgt wereldwijd voor uitzonderlijke omstandigheden. Ook voor Shell Nederland en de medewerkers ziet de werkelijkheid er vandaag compleet anders uit dan een maand geleden. Er zijn er die van de nood een deugd maken. Een greep uit de eerste initiatieven om de coronacrisis het hoofd te bieden.