Shell Miles Me

Miles & Me zorgt voor een uitbreiding van het Air Miles-spaarprogramma en maakt het sparen bovendien persoonlijker en interactiever. Naast het sparen van Air Miles bij het tanken van brandstof, krijgen gasten nu ook spaarpunten voor aankopen in de shop. Elke twee euro die in de shop wordt uitgegeven levert één Air Mile op2.

In aanvulling op de spaarpunten, krijgen gasten gratis extra’s aangeboden: Extra Air Miles, een gratis product uit de shop of een andere aanbieding. Het aanbod van deze extra’s verandert voortdurend. Middels de Shell App of Air Miles e-mail blijven spaarders op de hoogte van nieuwe producten.

In het kader van het vernieuwde Air Miles-spaarprogramma, voerde Shell een onderzoek uit naar het spaargedrag van de Nederlander¹. Opvallend is dat bijna alle Nederlanders (94%) weleens meedoen aan spaarprogramma’s of acties, zo blijkt. Met name Air Miles (66%) en spaarprogramma’s of acties bij supermarkten (68%) zijn populair.

“Met ons brede aanbod aan producten en diensten op onze stations, streven we er continu naar om zo goed mogelijk in de wensen en behoeften van onze gasten te voorzien”, vertelt Machteld de Haan, General Manager Shell Retail Benelux & France. Uit het onderzoek blijkt dat Nederlanders liever voor iets kleins sparen dat gratis is, zoals een kopje koffie, dan voor een groter cadeau waarvoor moet worden bijbetaald, zoals een huishoudelijk product. “Miles & Me sluit hierop aan: klanten worden steeds verrast met extraatjes en kunnen daaruit zelf kiezen wat het meest bij hen past.”

De fervente spaarders kunnen, bovenop de Air Miles op brandstof en shopproducten, altijd als ‘extra’ kiezen voor additionele Air Miles. Het aanbod van extra producten en andere aanbiedingen zal steeds anders zijn. “De ene keer misschien een flesje water of frisdrank, de volgende keer bijvoorbeeld een kop koffie”, zegt De Haan. “Maar ook zullen gasten kunnen kiezen voor bijvoorbeeld korting op kaartjes voor een musical of een dagje uit.” Om de start van Miles & Me te vieren is er een speciaal introductieaanbod: veel voordeel op kaartjes voor de musical The Bodyguard.

Het inwisselaanbod voor Air Miles wijzigt niet. Bij Shell kunnen gasten met de gespaarde Air Miles alle kanten op. De Air Miles kunnen bij een Shell station ingewisseld worden voor extra korting op brandstof, een Carwash of badtextiel.

 

¹ Bron: Onderzoek van PanelWizard uitgevoerd in opdracht van Shell onder ruim 1.000 Nederlanders van 16 jaar en ouder in februari 2017 (zie infographic hyperlink)

2 Uitgezonderd tabak, medicijnen, boeken en tijdschriften, telefoonkaarten en loterij-artikelen.

Over Shell Miles & Me

Met Miles & Me sparen gasten van Shell niet alleen Air Miles, maar kiezen zij zelf ook gratis iets extra’s uit! Klanten kunnen kiezen uit: Extra Air Miles, iets lekkers of een andere aanbieding.

Deelnemen is eenvoudig:

  • Activeer de Shell App of Air Miles e-mail en ontvang persoonlijke extra’s via de app of e-mail.
  • Check in de App of Air Miles e-mail welke persoonlijke extra’s er klaarstaan (extra Air Miles of een gratis product of andere aanbieding). Maak een keuze voorafgaand aan het volgende tankbezoek aan een Shell station.
  • Kom tanken bij Shell, tank minimaal 20 liter vóór de datum die staat aangegeven in de App of e-mail om je keuze te verzilveren.
  • Laat het Air Miles-kaartnummer scannen bij de kassa. Bij een keuze voor extra Air Miles worden deze automatisch bijgeschreven. Kiest een gast voor een gratis product, dan kan deze zelf uit het schap worden gepakt en bij de kassa worden gescand.

Meer informatie is beschikbaar op: www.shell.nl/milesenme.

Het inwisselaanbod voor Air Miles is onveranderd. Bij Shell kunnen gasten met de gespaarde Air Miles alle kanten op. De Air Miles kunnen bij een Shell station ingewisseld worden voor extra korting op brandstof, een Carwash of badtextiel. Kortom, het inwisselaanbod blijft met Miles & Me ongewijzigd. Kijk voor lopende acties op www.shell.nl/airmiles.