Lindy

Lindy

Lindy werkt in Amsterdam als HR Consultant, waar ze in verschillende projecten bezig is voor de Technology organisatie binnen Shell. Van nature heeft ze de wil om dingen beter te maken en dit lukt haar vaak dankzij haar open karakter en positieve insteek. Het vloggen voor Shell vindt ze leuk omdat ze zo collega’s (en hun verhalen) leert kennen die ze anders niet snel was tegengekomen en omdat ze zo anderen een kijkje achter de schermen geeft bij Shell. Lindy bereidt vaak ‘de weetjes’ in de vlogs voor. Het is niet ongebruikelijk dat ze een lijstje op d’r telefoon heeft van dingen “die ze niet moeten vergeten”. 

Babette

Babette

Babette werkt als Learning Advisor Ethics & Compliance bij Shell. Leren is een rode draad in haar carrière bij Shell; van team development tot individuele coaching. Leren komt volgens haar ook terug in de vlogs die ze met Lindy maakt. Volgens haar bewijzen de vlogs dat er altijd wat te leren valt en dat leren zeker niet saai is. 

Meer Shell

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Waterstof

Waterstof speelt een sleutelrol bij het slagen van de Nederlandse energietransitie. En dan bij voorkeur groene waterstof, gemaakt met stroom uit wind of zon en zonder uitstoot van CO2