Bij Shell doen we er alles aan om van elke stop een prettige onderbreking van uw reis te maken. U bent van harte welkom om even iets te eten of drinken, voor een toiletbezoek of om te tanken. Uw stop bij Shell is ook een mooi moment om volop te genieten van uw Air Miles. En dat kan bij ons op diverse manieren.

Air Miles inwisselen voor korting op Shell brandstof, zoals Shell FuelSave en Shell V-Power Benzine en Shell FuellSave en Shell V-Power Diesel

Korting op uw brandstof

Wissel uw Air Miles in bij Shell voor korting op brandstof. 200 Air Miles is goed voor 1 euro korting. In totaal kunt u tot maar liefst 100 euro korting krijgen op uw tankbeurt! Op zoek naar een Shell station bij u in de buurt? Dat is makkelijk met onze Station Locator.

Laat uw auto wassen bij de autowasstraten van Shell.

Air Miles inwisselen voor een wasbeurt in onze Carwash

Altijd prettig om met een blinkende auto de weg op te gaan. De autowasstraten van Shell bieden verschillende wasprogramma’s (vanaf 650 Air Miles) om uw auto weer te laten stralen. Kies uw wasprogramma en geef bij de kassa aan u uw Air Miles wilt inwisselen. Vind de dichtstbijzijnde Shell Carwash via onze Station Locator.

Wissel uw Air Miles in bij Shell voor zachte handdoeken

Trakteer uzelf op luxe handdoeken

Maak van elke douchebeurt een verwenmoment, met het luxueuze badtextiel van Walra. Wissel uw Air Miles in voor heerlijk zachte washandjes (150 Air Miles), handdoeken (800 Air Miles) en douchelakens (1100 Air Miles). In 6 verschillende kleuren!

Air Miles inwisselen bij Shell voor verse broodjes en sandwiches bij deli2go en deli by Shell

Geniet van onze versgebakken broodjes

Ook in onze bakkerij kunt u genieten van uw Air Miles. Wissel uw Air Miles in bij een Shell station met een deli2go of deli by Shell voor vers belegde sandwiches. Vanaf 375 Air Miles heeft u al een heerlijk ovenvers broodje. Maak het genietmoment compleet met een baristakoffie, een smoothie of een verse vruchtensap, of een warme snack of koek. 

Kom uw Air Miles inwisselen bij Shell voor verse koffie: cappuccino, latte, americano en latte macchiato en espresso

Geniet van koffie van baristakwaliteit

Even een opkikker nodig? Ontsnappen aan de ochtendfile? Wissel uw Air Miles in voor een koffie van baristakwaliteit (vanaf 200 Air Miles). Kom langs bij een Shell station met deli2go of deli by Shell bakkerij, waar onze speciaal getrainde barista’s de lekkerste cappuccino, espresso, latte macchiato, flat white en americano vers bereiden. Ook om mee te nemen. Zoek via onze Station Locator een deli2go of deli by Shell bij u in de buurt.

Miles & Me maakt sparen van Air Miles bij Shell nog leuker, met gratis producten uit de shop of Extra Air Miles.

Doe mee met Miles & Me

Wilt u naast deze inwisselmogelijkheden nog meer profijt hebben van uw Air Miles bij Shell? Doe dan mee met Miles & Me. Als u Air Miles spaart en bij Shell tankt, kunt u leuke extraatjes ontvangen, zoals gratis producten uit de Shell shop of Extra Air Miles. Hiervoor hoeft u alleen uw email adres te activeren in uw Air Miles account, zodat u de mailings kunt ontvangen. Deze extraatjes komen bovenop de standaard Air Miles die u krijgt op brandstof en shopaankopen. Tip: als u de Shell App downloadt en deze koppelt aan uw Air Miles account, ontvangt u de aanbiedingen ook in de app.

Doe mee in vier simpele stappen.

Onze trouwe klanten trakteren wij graag op een bezoek aan het Mauritshuis of een andere bijzondere locatie met de Miles & Me Experiences

Miles & Me Experience: een unieke ervaring

Onze trouwe klanten trakteren wij graag op bijzondere evenementen. Denk aan een exclusief bezoek aan onze raffinaderij in Pernis, of aan het Mauritshuis, inclusief het restauratieatelier dat normaliter gesloten is voor publiek. Of beleef de sfeer van de Formule 1 op Circuit Zandvoort. Wie regelmatig tankt bij Shell en de Extraatjes van Miles & Me verzilvert, ontvangt vanzelf informatie per mail over deelname. Lees meer over deze bijzondere Miles & Me Experiences!

Graag tot ziens bij Shell

Onze tankstations

Bij onze tankstations staat service centraal. Lees hier meer over onze service, acties en producten.