Productgamma Shell Helix-producten

Wat zijn volsynthetische motoroliën?

De volsynthetische oliën van Shell Helix worden gefabriceerd met een 100% synthetische basisvoorraad en additieven van hoge kwaliteit; hierdoor worden hogere prestatieniveaus verkregen dan bij oliën op basis van synthetische technologie of minerale oliën. Aan deze synthetische basisoliën van hoge kwaliteit voegen we onze gepatenteerde Active Cleansing Technology toe om tot een motorolie te komen die superieure reiniging en bescherming voor moderne motoren biedt.

Volsynthetische motoroliën beschermen uw motor.

Goede olie is niet alleen van belang onder ijskoude omstandigheden of tijdens verschroeiende hitte. Ook onder normale rijomstandigheden of in het drukke stadsverkeer waarbij u continu moet stoppen en starten moet motorolie optimaal functioneren. De volsynthetische samenstelling van Shell Helix Ultra biedt maximale bescherming in zeer warme en zeer koude klimaten en onder zware rijomstandigheden.

Advies en tips

Vind de juiste olie

Gebruik ons Shell LubeMatch-hulpprogramma om de juiste olie voor uw voertuig te vinden.

Waar kunt u Shell-oliën en -smeermiddelen kopen?

Ontdek hier het dichtsbijzijnde Shell-station waar u Shell-oliën en -smeermiddelen kunt kopen.

Nieuwe Shell Helix 0W-oliën als wapen in de strijd tegen CO₂-uitstoot

In 2021 treedt de nieuwe EU-vorm in werking. Hierbij mag het gemiddelde van de totale vloot van een autofabrikant nog maar maximaal 95 g CO₂/km uitstoten¹.