De handen worden flink uit de mouwen gestoken in het ETCA. Samen met verschillende partners werken onderzoekers vandaag aan de energie-oplossingen van morgen. Maar wat zijn die oplossingen dan precies? En wat heeft de gemiddelde mens eraan? Vijf Shell-onderzoekers vertellen aan de hand van een voorwerp wat ze precies doen. Lees hier over kleine innovaties die de potentie hebben om uit te groeien tot iets groots.

Meer ETCA

Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA)

Technologie-ontwikkeling is de kern van waar het in Shell Technology Centre Amsterdam (ETCA) om draait. ETCA is in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend instituut. Het is een van de drie grootste onderzoekscentra van Shell wereldwijd.

Onderzoek in ETCA

Wat doet Shell allemaal in ETCA en welk soort onderzoek wordt hier uitgevoerd?

ETCA en de energietransitie lokaal

Wat doet ETCA op het gebied van de energietransitie in de Metropoolregio Amsterdam en daarbuiten? 

Meer Shell

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Nieuws

Lees ons laatste nieuws, download onze jaarverslagen en zie hoe u contact kunt opnemen met de persvoorlichters van Shell in Nederland.