• De storing van zaterdagmiddag is verholpen. Onze bedrijfsvoering wordt de komende dagen verder geoptimaliseerd en de fakkel geminimaliseerd. 

  Wij vinden het erg vervelend dat wij u als onze buren hebben lastiggevallen met onze fakkelactiviteiten. En hoewel het fakkelen een veiligheidsmaatregel is die volgens procedure in werking is getreden, bieden wij u onze oprechte excuses aan voor de overlast die u van ons heeft ervaren. 

 • De oorzaak van de storing is verholpen. Ons technische team streeft ernaar vanavond de fabriek weer in bedrijf te nemen. Dit kan vanmiddag nog samen gaan met fakkelaanbod.

  Door een storing in een van onze fabrieken moeten we sinds gistermiddag (zaterdag 31 oktober) fakkelen. Inmiddels is de storing verholpen en doet ons technische team zijn uiterste best de fabriek weer op te starten. Onze excuses voor de overlast.

 • Oorspronkelijk bericht 31 oktober:

  De oorzaak van de storing is verholpen. We gaan de fabriek weer in bedrijf nemen. Hierdoor zal het fakkelaanbod weer omlaag gaan.

  Door een storing in een van onze fabrieken hebben we vanmiddag gefakkeld. Inmiddels is de storing verholpen en doet ons technische team er alles aan om de fabriek weer in bedrijf te nemen. Dit gaat gepaard met een verhoogd fakkelaanbod. We verwachten dat dit vannacht en morgenochtend tot overlast leidt.

  Fakkelen is een belangrijk veiligheidsinstrument. Natuurlijk doen we er alles aan om fakkelen te voorkomen, maar door bijzondere omstandigheden kunnen gasvormige olieproducten soms tijdelijk niet verder verwerkt of opgeslagen worden. Fakkelen, beheerst en veilig verbranden, is dan de beste oplossing. Lees hier meer over fakkelen.

  We hopen de storing snel op te lossen. Excuses voor de overlast.